Alina Pușcău, adevărul despre relația cu Leonardo DiCaprio: ”Noi ne cunoaștem de mici”

Alina Pușcău este una dintre cele mai frumoase românce. A reușit să-și facă o carieră de succes în modellingul internațional. A intrat în această lume la numai 16 ani, devenind regina Elite Model Look 1998. În același an, Alina Pușcău și-a luat inima în dinți si a plecat în Statele Unite ale Americii, pentru a avea mai ușor acces la lumea modei.

04 mart. 2023, 16:40

Supermodelul Alina Pușcău a rupt tăcerea despre relația cu mult râvnitul burlac de la Hollywood Leonardo DiCaprio. Deși au existat voci care spunea că între ei ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie, supermodelul Alina Pușcău a negat totul. Românca a povestit în podcast-ul lui Mihai Morar ”Fain și simplu”  cum l-a cunoscut pe Leonardo Di Caprio.

Supermodelul a explicat că ea și actorul de la Hollywook nu sunt decât prieteni, că se cunosc de pe vremea când acesta a jucat în Titanic. Mai mult, i-a fost alături și l-a încurajat în ziua în care a câștigat primul Oscar.

„Chiar în ziua în care Leonardo diCaprio trebuia să ia Oscarul, eram în același avion, cu prieteni comuni și cu mama lui, că noi mergem la aceeași petrecere, la Madonna și atunci prietenul lui mi-a zis: ‘Ia-l și tu pe prietenul meu ca date și te luăm în avion cu noi’. Că noi toți suntem prieteni. Mama lui știa de România. L-am cunoscut pe Leonardo după ce a făcut Titanic, noi ne cunoaștem de mici. N-am fost niciodată împreună, suntem prieteni”, a susținut Alina Pușcău.

Citește și: Celebrul fotomodel Alina Puşcău, dezvăluiri tulburătoare la 10 ani de la moartea tatălui. Lucrul pe care fosta iubită a lui Vin Diesel nu şi-l poate ierta: „Timp de 5 ani m-a sunat în fiecare zi, iar eu nu am vrut să-i răspund”

Deși s-a iubit cu bărbați celebri, precum Vin Diesel ori regizor Brett Ratner, cunoscut pentru producții de mare succes ca X-Men, Rush Hour, Prison Break, românca a dezvăluit că acum este singură, dar știe clar ce vrea de la bărbatul care îi va fi alături.

„Eu niciodată n-am descoperit iubirea, până n-am descoperit iubirea de sine. N-am știut să spun te iubesc. N-am spus niciunui băiat. Să fie sincer, să fie un băiat bun, să aibă inimă, să fie deschis. Vin Diesel era introvertit. Mulți de la Hollywood nu-și arată emoțiile. Trebuie să ai pe cineva care merge pe același drum ca tine. Eu când mă îndrăgosteam, luam emoțiile celuilalt”, a afirmat Alina Pușcău.