Zodiac CHINEZESC 24-30 aprilie 2023. Un proiect bănos vine! Mesajul de la întelepii din Orient pentru cele 12 zodii!

O saptamana plina de energie, cu potential pentru surprize neprevazute. Simtul umorului te ajuta sa treci mai usor peste anumite situatii, mai ales cand emotiile sunt mai puternice.
Alina Costache
23 apr. 2023, 19:15
Zodiac CHINEZESC 24-30 aprilie 2023. Un proiect bănos vine! Mesajul de la întelepii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 24-30 aprilie 2023. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Verifica de doua ori inainte sa predai orice lucrare. Desi nu iti sta in fire, este posibil sa grabesti lucrurile si sa faci greseli. Miercuri sau joi sunt sanse mari pentru un castig financiar. Poate ai noroc la o intalnire de afaceri si te implicit intr-un proiect banos, poate primesti o propunere de a schimba job-ul si sa ai un salariu mai mare. Daca esti singur, zambeste mai mult. Ai putea cuceri o persoana alaturi de care sa petreci restul vietii.

Horoscop rune 24-30 aprilie 2023. O perioadă anevoioasă, cu multe provocări. Sunt lupte de dus, schimbări neaşteptate de înfruntat

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Inceputul saptamanii se anunta excelent pentru actiunile ramase neterminate din diverse motive. Daca ai primit pana acum refuzuri sau promisiuni nefondate, de-acum acestea se transforma in certitudini. Pentru a reusi absolut orice iti doresti, ai nevoie de mai multa insistenta si perseverenta. Daca esti singur, weekend-ul ti-ar putea prilejui o intalnire cu o persoana speciala. Fa-ti planuri si pentru duminica. Dragostea pluteste in aer.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
O saptamana plina de energie, cu potential pentru surprize neprevazute. Simtul umorului te ajuta sa treci mai usor peste anumite situatii, mai ales cand emotiile sunt mai puternice. Evita orice incercare de a manipula oameni sau de a profita de ajumite conjuncturi in care cineva este in dezavantaj. De asemenea, discursul impulvis iti poate crea problem inutile. Examineaza-ti sentimentele, reinnoieste legatura cu prietenii adevarati si fa-ti planuri impreuna cu ei.

Citeste si Horoscop Urania 22 – 28 aprilie 2023. Mercur retrograd vine cu lecții importante de viață. Dorințele, planurile, sentimentele ascunse până acum vor ieși la iveală

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Stai in compania oamenilor care te fac sa te simti bine. Este momentul prielnic sa reiei legatura cu anumiti oameni, sa faci pace cu unii membri ai familiei si sa tai orice legatura cu persoanele toxice din viata ta. Evita actiunile compulsive si fa din ras un medicament. Nu este exclus sa gazduiesti o petrecere sau sa pleci intr-o aventura alaturi de cei dragi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Soția lui Radu Mazăre este însărcinată! Cum a reacționat acesta, la ieșirea din închisoare
Fanatik.ro
Zilele norocoase în funcție de zodie în luna iunie 2024. Când primești bani și oportunități, conform zodiacului chinezesc
Capital.ro
ILEGAL pentru toți românii cu TELEFOANE mobile. Se aplică din 9 iunie, ora 07:00
Playtech.ro
Fotografiile pe care Lavinia Pîirva le-ar vrea şterse de pe internet! Ce făcea în tinereţe, imagini INDECENTE
DailyBusiness
Atenție șoferi! Restricții de trafic pe aceste drumuri de Ziua Copilului
Adevarul
Mii de tineri ruși mor în războiul din Ucraina. Familia unui soldat de 18 ani ucis pe front: „Abia aștepta să se înroleze”
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Sfântul care face minuni. Rugăciunea care se rostește astăzi
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
wowbiz.ro
Scene cutremurătoare la morgă, după ce părinții Raisei au mers să ridice trupul neînsuflețit al micuței: "În loc să-mi îmbrac copilul de viu, mi-l îmbrac de mort"
Cancan.ro
Incredibil! Gestul golănesc făcut de Iancu Sterp, după ce a pierdut cu Zanni în finala Survivor All Stars
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Ce prețuri au alimentele în Ucraina, pe timp de război! Zece ouă costă doar 4 lei, iar în România costă 10! Cât costă un deodorant la ucraineni
Capital.ro
Românii primesc BANII ÎNAPOI. Ordin la Guvern: Nu ne batem joc de cetățeni
StirileBZI
Creșterea salariului minim va duce la un val de scumpiri. Experții spun că este un efect de domino
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
stirilekanald.ro
Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
PENSII mai MARI! ANUNȚUL Guvernului privind IMPOZITAREA
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'