Mădălina Crețan, dezvăluiri emoționante la șase luni de la moartea lui Nosfe. Ce semn a primit fetița ei de la regretatul artist: „Mi-a spus că ea știe că e de la tati”

Mădălina Crețan a făcut noi dezvăluiri emoționante la șase luni de la moartea lui Nosfe. Solistul trupei Șatra Benz a murit subit la 37 de ani, în data de 16 octombrie 2022, lăsând în urmă o familie îndurerată și multe întrebări fără răspuns.

09 mai 2023, 20:43
Mădălina Crețan, dezvăluiri emoționante la șase luni de la moartea lui Nosfe. Ce semn a primit fetița ei de la regretatul artist: „Mi-a spus că ea știe că e de la tati”

Mădălina Crețan a povestit recent ce semn a primit fetița ei, Iris, de la regretatul artist. Relația lor continuă și dincolo de moarte, comunică tot timpul prin tot felul de mesaje pe care le primesc de la Nosfe.

Au fost niște luni cumplite fără Nosfe atât pentru Mădălina Crețan, cât și pentru Iris, fiica lor. Viața lor s-a schimbat radical după ce artistul a murit. În ultimele luni, familia artistului a avut parte de câteva experiențe supranaturale. Prezența acestuia e resimțită tot mai des, mai ales de micuța Iris.

Citește și Mădălina Crețan, dezvăluiri cutremurătoare. Cine e de vină pentru moartea lui Nosfe: „L-a stresat, l-a supărat, poate din aceste motive i-a bătut inima mai tare”

Iris este campioană la gimnastică aerobică, iar recent a participat la o competiție, unde a experimentat o astfel de prezență. Copila i-a povestit mamei că în timpul competiției a primit un semn care știa că a fost „de la tati” și care sigur a ajutat-o să câștige concursul. E vorba de o pietricică din pantof pe care știe sigur că tatăl ei i-a pus-o acolo ca să-i aducă noroc.

„Cred că este o combinație, dar rezultatele se bazează și pe toată munca pe care ea a depus-o în ultimul timp și pe tot talentul ei. În schimb, la unul dintre concursuri mi-a spus că a avut o pietricică în opincuțe tot exercițiul, și că ea știe că e de la tati și că tati i-a pus-o acolo, ca să îi poarte noroc. Probabil e un mix, dar tind să cred că a contat felul în care ea s-a dedicat acestui sport”, a mărturisit Mădălina Crețan, la Antena Stars.

Mădălina Crețan: „Nu știu cum să mă transform în celălalt părinte”

Mădălina Crețan a suferit enorm după moartea soțului ei și s-a văzut nevoită să-și crească singură fetița și să țină loc și de mamă și de tată pentru ea.

„Noțiunea de părinte singur, pentru mine, e împărțită în mai multe categorii: Cei care cred că sunt singuri, cei care sunt singuri cu adevărat, cei care sunt într-un cuplu, dar, de fapt, tot singuri. Mai sunt și cei care sunt 50% singuri… eu cred că sunt 50% singură. E foarte adevărat că nu mă limitez la cei doi părinți și mă duc către societate, cu referiri la bunici, profesori, unchi, mătuși ș.a.m.d. Atunci, părerea mea despre singurătatea în a-ți crește copilul este să asculți mult, ca la sfârșit decizia să o iei în funcție de ceea ce simți. Eu nu m-am regăsit cu ajutorul de specialitate în ceea ce privește problemele pe care le avem în viață. Mi s-a dovedit în această perioadă, de când soțul meu a decis să părăsească această lume, că ajutorul unui specialist a contat extraordinar. Atunci, am ales să ascult un specialist, să mă ghidez într-o direcție constructivă”, a spus Mădălina Crețan pentru DCnews.

Citește și Mădălina Crețan nu reușește să treacă peste moartea lui Nosfe : „Am ales ca iubirea mea față de soțul meu să crească”

Nu a reușit încă să depășească în totalitate șocul trăit și se luptă zi de zi cu ea însăși să fie mai puternică pentru copilul ei. „Îmi este în continuare îngrozitor de greu, mai ales când trebuie să iau o decizie. În mod evident, decizia o iei singur, ca și părinte, chiar dacă primești sfaturi, asculți și vorbești și-mi este extraordinar de greu pentru că lipsa tatălui există, ea este acolo și atunci îmi este foarte greu pentru că nu știu cum să mă transform în celălalt părinte”.