Mădălina Crețan, dezvăluiri cutremurătoare. Cine e de vină pentru moartea lui Nosfe: „L-a stresat, l-a supărat, poate din aceste motive i-a bătut inima mai tare”

Mădălina Crețan nu și-a revenit nici acum după moartea lui Nosfe, soțul său. Solistul trupei Șantra Benz a murit subit în data de 16 octombrie 2022 din cauza unui infarct.

26 mart. 2023, 11:32
Mădălina Crețan, dezvăluiri cutremurătoare. Cine e de vină pentru moartea lui Nosfe: „L-a stresat, l-a supărat, poate din aceste motive i-a bătut inima mai tare”

Mădălina Crețan îi poartă o dragoste nesfârșită lui Nosfe, chiar și după moarte. La aproape jumătate de an de la tragedia care a șocat o țară întreagă, soția regretatului artist încearcă tot ce ține de ea să-i păstreze amintirea vie acestuia și să-i ducă la bun sfârșit proiectele începute și neterminate.

Fosta concurentă de la „Chefi la cuțite” a fost invitată recent la podcastul lui Mihai Morar, unde a povestit cum s-a schimbat viața ei după dispariția lui Nosfe și cum se luptă cu ea însăși în fiecare zi să fie mai puternică de dragul fetiței sale.

Mădălina a vorbit și despre cauzele morții artistului, însă nu a putut da un răspuns clar în acest sens. Ea spune că acesta a fost destinul lui și că nu poate să dea vina pe cineva sau pe ceva.

Citește și Mădălina Crețan, mesaj emoționant pentru Nosfe la început de an: „Te iubesc e prea puțin. Pentru tine respir acum și tot pentru tine voi înceta să respir”

”Pe Nosfe nu l-a omorât nimeni. A avut perioade în viața lui în care s-a chinuit ca noi toți, din cauza job-ului, din cauza familiei, din cauza traficului și așa mai departe. Dar nu consider că pot să pun degetul pe un motiv și să spun ăsta este motivul pentru care s-a întâmplat asta. Așa a fost să fie. Nu pot, chiar nu pot să spun și să acuz că industria este de vină. Da, a contat, poate, la nivel psihic, că i-a ținut creierul încărcat, l-a stresat, l-a supărat, poate din aceste motive i-a bătut inima mai tare în niște zile, dar nu consider că… nu a apăsat cineva pe trăgaci cu pistolul către el”, a spus Mădălina Crețan la ”Fain și Simplu”.

Fiica lui Nosfe a presimțit moartea artistului. Mădălina Crețan: „În seara în care s-a întâmplat, era acasă”

Fiica lui Nosfe a presimțit moartea artistului, care s-a stins din viață fulgerător. Soția lui, Mădălina Crețan, a vorbit, la aproape jumătate de an de la tragedie, despre cauzele decesului celui pe care spune ca-l va iubi toată viața.

„Iris oricum a simțit. În seara în care s-a întâmplat era acasă. Dimineața am dus-o la o prietenă de-ale ei și toată ziua aia, mi-a spus mămica fetei după, a zis că ea vrea să meargă acasă pentru că s-a întâmplat ceva cu tati. Ce aș fi putut să-i spun? Ne-a părăsit, a plecat cu altă femeie? Mi se pare că orice altă variantă pe care aș fi putut să i-o spun ar fi fost aberantă. Consider că am luat decizia cea mai bună de a-i spune acest lucru”, a declarat Mădălina Crețan.