Ilinca Vandici, vacanță în Dubai cu fiul ei: „A fost prima oară când am plecat doar cu Zian. Nu am avut emoții”

Ilinca Vandici, vacanță în Dubai cu fiul ei. Cei doi au petrecut câteva zile minunate în care s-au distrat, au vizitat mai multe obiective turistice destinate copiilor. Prezentatoarea a precizat că a fost prima oară când a plecat în vacanță doar cu fiul ei, cu care are o relație specială.

25 mai 2023, 11:12

Ilinca Vandici, vacanță în Dubai cu fiul ei. Vedeta s-a despărțit de soțul ei, Andrei Neacșu, cu care are un băiețel, Zian, pe care încearcă să îl protejeze, să nu simtă separarea dintre cei doi.

Recent, prezentatoarea de la Bravo, ai stil! a decis să îl ia pe Zian și să plece în vacanță. Au ales Dubai-ul, pentru că este o destinație unde se pot face mai multe activități.

Citește și: Ilinca Vandici făcută praf după anunțul divorţului de Andrei Neacșu „Umblați după banii lor și sfârșiți singure!”

Ilinca Vandici, vacanță în Dubai cu fiul ei

A fost prima oară când am plecat doar cu Zian în vacanță. Nu am avut emoții deloc, deja el a crescut și ne înțelegem bine. Zian știe ce are și ce nu are voie, și atunci nu am avut emoții absolut deloc. Eu ca eu, dar el a fost mai mult decât încântat de această vacanță.

A numărat zilele câte mai sunt până plecăm, iar vineri (când era plecarea spre Dubai), n-a mai vrut să mai meargă nici la grădiniță, n-a mai vrut să mai facă nimic. Și-a dorit doar să facem bagajele și să plecăm la aeroport. Mi se pare foarte important să petrecem timp împreună, asta ne unește foarte mult și ne face să ne cunoaștem și mai bine.

Petrecem oricum mult timp împreună. Doar când am filmări nu suntem împreună, dar în aceste zile nu ratăm diminețile. Îl duc la grădiniță dimineața, apoi eu intru la filmări în studio. Între timp, pe el îl iau bunicii și doarme la ei peste noapte, pentru că filmările se termină destul de târziu. În mod normal, când nu sunt filmări, petrecem fiecare zi împreună, ori dimineața, ori seara, weekend-urile de asemenea. Consider că este foarte important, iar pe mine mă împlinește mult acest lucru.

Îl răsfăț mereu… și pentru că e vacanță a avut voie mai mult pe tabletă sau pe telefon, sau la televizor, la desene, n-aș putea zice că am exagerat pentru că toată ziua a fost plină cu diverse activități. Vacanța e un răsfăț pentru el, dar și pentru mine. Chiar am reușit și eu să mă relaxez, să mă resetez.

Îl iubesc enorm. Am învățat de-a lungul timpului care sunt nevoile copilului meu. Consider că, având acest soi de energie și de atitudine cu el, îi dau și lui timp să se dezvolte, să învețe ce îi place, ce nu-i place, dacă vrea sau nu ceva. Și am învățat că există lucruri pe care trebuie să i le spui sau să i le povestești ca de la om mare la om mare.

Dar sunt și momente, foarte multe de altfel, când, dimpotrivă, nu trebuie să uiți că el este un copil. Am mai învățat că tonul pe care îi spui ceva copilului tău este foarte important„, a declarat Ilinca Vandici, pentru Ciao.ro.