La ce aliment a renunțat definitiv Daniela Gyorfi. Vedeta are o siluetă de invidiat: „Cred că am rămas cea mai neoperată din showbiz”

Daniela Gyorfi e una dintre vedetele care au apelat la medicul estetician pentru a avea silueta mult dorită. Artista a ajuns să cântărească 54 de kilograme la cei 54 de ani ai săi și e foarte mulțumită de felul în care arată.
Alina Costache
14 iun. 2023, 10:21
La ce aliment a renunțat definitiv Daniela Gyorfi. Vedeta are o siluetă de invidiat: „Cred că am rămas cea mai neoperată din showbiz”

Daniela Gyorfi a dezvăluit și care este alimentul la care a renunțat definitiv. Mai mult, ea face mult sport și e foarte atentă la alimentație.

Citește și Diana Matei, scene de coșmar în timpul unui concert. „Am cântat cu ciobul în picior! Lăsasem dâră în urma mea!”

„Cu operațiile estetice, eu am lăsat-o mai ușor. Cred că am rămas una dintre cele mai neoperate din showbiz, la ce văd eu că se întâmplă acum cu fetele din ziua de azi. De două luni nu mai mănânc zahăr deloc. E greu, dar încercâm să ne adaptăm. Sunt destul de atentă la ce mănânc. Nu mai mănânc cartofi prăjiți, nu mai mănânc multe lucruri.

E trist, dar asta este. Mai scap și eu împreună cu Măriuca la câte o înghețată, dar cam atât! Așa în mare sunt ok, sunt naturală, nu mi-am tăiat stomacul, nu mi-am băgat nimic în stomac! Și când eram însărcinată, până la 7 luni nici nu-ți dădeai sema că eram însărcinată. Mi-au zis la maternitate că nu mai dau eu burta aia jos la 42 de ani, și uite că am dat-o!”, a povestit Daniel Gyorfi, pentru click.ro.

Ce operații estetice și-a făcut Daniela Gyorfi

Artista a plătit o mulțime de bani pe intervențiile estetice. Are trei la nivelul bustului, din cauza cărora a avut mai multe complicații.

Citește și Ce mesaj i-a trimis Andra lui Nicole Cherry chiar înainte să nască: „Nu am avut o experiență tocmai fericită”

„M-aș gândi altfel dacă aș mai face operații. (…) Nu sunt prima care și-a făcut implanturi în România. În anii 2000, o gazdă a unei emisiuni avea niște sâni foarte frumoși. (…) Am trei implanturi la sâni și nu sunt mulțumită.Aș mai face, dar îmi e frică.(…) Când mi-am făcut prima dată implant la sâni, mi-a pus transplantul sub glandă.(…). Eu am vrut un bust mai mare, iar un doctor îți spune ce mărime ți se potrivește pentru statura ta, însă atunci, era prin anii 2000 și nu știam prea multe despre asta. Mi-am făcut un bust mai mare, însă după câteva luni, sânii s-au lăsat. După ce am născut, am făcut al doilea implant la sâni, care a fost pus sub mușchi. A fost bine, dar s-a spart și a trebuit să repet operația”, a declarat Daniela Gyorfi în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Boala aparent banală care duce la infarct sau AVC. Mulți români o ignoră, fără să știe la ce riscuri se expun
Capital.ro
VESTEA CEA MARE pentru toți proprietarii de APARTAMENTE. Decizie uriașă pentru toți cei care stau la bloc
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Vești bune pentru cei care merg în concediu! Această țară a eliminat vizele pentru români
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Ce meserie practică fosta iubită a lui Vlad Pascu. Se dezbracă pentru bani
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Andreea Bălan recunoaște că despărțirea de Victor Cornea nu este ușoară: „El nu se întoarce, asta este diferența”. Cât de greu îi este când sportivul pleacă în turneu: „Dorul este mare”
Cancan.ro
Care a fost ultimul mesaj postat de Ionela, tânăra moartă în accidentul din Vaslui 😢
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Românii vor fi verificați DIRECT LA GRANIȚĂ. Noile reguli pentru toată România
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
DOCUMENTUL pentru RECALCULAREA PENSIEI! Trebuie COMPLETAT OBLIGATORIU
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'