Elena Chiriac, luată la rost de tatăl ei: „Ce îți face iubitul?”. Răspunsul uluitor al vedetei de la Survivor

Elena Chiriac și tatăl lei, Romeo, au stat de vorbă în cadrul unui podcast, iar jurnalistul nu s-a ferit să îi pună întrebări incomode fiicei sale.
Alina Costache
28 iun. 2023, 19:38
Elena Chiriac, luată la rost de tatăl ei: „Ce îți face iubitul?”.  Răspunsul uluitor al vedetei de la Survivor
Elena Chiriac, invitată la podcastul tatălui ei, jurnalistul Romeo Chiriac

Elena Chiriac a participat la podcastul tatălui ei, Business Philosophy, iar vedeta nu a fost deloc scutită de întrebările incomode. Aceasta a vorbit și despre Cucu, cel care la un moment dat s-a lăudat că ar fi fost într-o relație cu ea.

„Dar iubitul tău ce face, Elena?”, a întrebat-o Romeo Chiriac pe fiica lui. „Hai mă, tata”, a răspuns ea. „Iubitul tău, Cucu. Înțeleg că NASA vrea să trimită acum, pe Lună, femei, și deja au fost altele în spațiu. Mă întreb dacă Cucu, acum că e o oportunitate, poate zice că e în vreo relație cu ele”, a mai spus tatăl Elenei.

Vedeta de la Survivor România a intrat rapid în joc: „Ar putea. Cucu, dacă ne auzi, te poți inspira de aici. Glumesc, a trecut mai bine de un an, să fie sănătos. Îngropăm povestea cu tot cu minciuna lui care o să rămână în presă. Să fie sănătos și el cu minciunile lui, a trecut”.

Citește și: Elena Chiriac, surprinsă în ipostaze incendiare cu fiul celebrei Madonna. Primele declaraţii ale finalistei de la Survivor România

Pornind de la acest subiect, Elena Chiriac a explicat cum face față haterilor și știrilor false despre ea.

„Nu e un secret. Toată lumea zice să nu mai citesc comentariile, că nu ar trebui să mă intereseze. Dar nu e atât de simplu, nu e deloc simplu.

Trăiesc cu ele, cu comentariile negative, nu le-am uitat. Mai îmi dau și anxietate, sunt momente în care în vine să mă culc și să nu mă mai trezesc. Mă tot gândesc dacă lumea va fi vreodată mulțumită de mine. Iar răspunsul este că întotdeauna vor avea ceva de spus, negativ, despre mine.

Oamenii m-au judecat greșit în anumite situații. Iar eu vreau să arăt că sunt și un om bun. Poate nu sunt doar un om bun, poate am și părți negative, dar, hei, am și părți pozitive pe care puteți să le vedeți, dacă vreți. Dar, ce să vezi, oamenii nu vor. (…) Dar o să trec peste”, a mai spus ea.

Citește și: Scene de violență între Antonia și Elena Chiriac. Cele două s-au bătut în club: „Am o cicatrice pe care o voi purta toată viața”

Elena Chiriac a vorbit și desprre incidentul de la filmările filmului „Haita de acțiune”, atunci când și-a făcut praf pumnul în timpul unei lupte cu Antonia.

„Apropo de Antonia, pentru că am văzut articole în care se spunea că eu și cu ea ne-am bătut într-un club… E adevărat, a fost cu sânge, eu am fost accidentată, dar nu ne-am bătut. Am jucat într-un film, unde aveam o coregrafie de bătaie, în care eu nu am calculat destul de bine distanța față de dulap.

Pumnul meu a sfârșit în dulap… E o ironie. Eu, marea luptătoare și m-a bătut dulapul. Am fost singurul om din toată producția care s-a accidentat, chiar dacă eu eram cea cu experiență de luptă.

Iar Antonia, draga de ea, s-a speriat atât de tare… Oricum, vezi în ea, odată ce o cunoști latura asta a ei de mamă. A avut o reacție ca și cum aș fi fost copilul ei. S-a speriat mai tare decât mine. Și ea este și mai sensibilă, poate mai vulnerabilă, iar eu, care poate sunt mai obișnuită, nu am simțit nimic ca durere. Până să mă uit, nu am avut nicio reacție. Dar când am văzut ce e, am început să plâng. Iar Antonia era lângă mine”, a povestit Elena Chiriac.

Spynews
Ce a publicat Adriana de la Mireasa sezonul 9 în mediul online, după ce a ieșit din competiție. Ce spune despre momentele din emisiune: "Răutățile..." / FOTO
Bzi.ro
Cine este câştigătorul Survivor All Stars 2024! Cu câți bani pleacă acasă învingătorul
Fanatik.ro
Leacul natural care trebuie consumat neapărat în această vară. Lidia Fecioru spune că poate salva vieți și că are beneficii uimitoare
Capital.ro
INTRĂ BANII direct pe card. Cererile pot fi depuse până la data de 7 IUNIE
Playtech.ro
ȘOC! Babs și Ema Uta, show incendiar în ținute minuscule. Au înnebunit internetul cu dansurile lor
DailyBusiness
Caniculă în România. ANM anunță ce temperaturi vor fi până la jumătatea lunii iunie
Adevarul
Armata Română pierde sute de militari lunar. Cum pot fi opriți soldații să părăsească sistemul
Spynews
Când va naște Ana Baniciu! Artista așteaptă primul ei bebeluș în orice moment: ”Mai sunt...” / FOTO
Spynews
Cum arată verighetele alese de Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Cei doi actori s-au căsătorit ieri / FOTO
Evz.ro
Impozitare la nunți și botezuri. Ce obligații vor avea românii
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
wowbiz.ro
Fostul preot Daniel Balaș, băgat în spital după ce a fost atacat pe stradă, în miez de noapte! În ce stare se află
Cancan.ro
Antonia i-a lăsat pe toți fără cuvinte! Vedeta s-a lăsat fotografiată în toată splendoarea, după ce s-a plâns că e „grăsuță”
Playsport.ro
SURPRIZĂ URIAȘĂ! Vedeta PRO TV, nuntă secretă la New York cu omul din spatele meciului colosal al Generației de Aur! Au apărut primele imagini
kanald.ro
EXCLUSIV Psihologul Iuliana Morlova, despre Raisa și Maria, cele două fetițe care au fost ucise de câte un membru din familie: „Copiii care au suferit neglijare sau abuz prezintă un risc de implicare în acte criminale pe viitor”
Capital.ro
Schimbare pentru certificatul de ÎNMATRICULARE al mașinii. Decizia finală a fost luată chiar ASTĂZI
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Ea e prezentatoarea TV de Champions League! Eva e considerată cea mai frumoasă moderatoare a unui talk-show de fotbal din lume
stirilekanald.ro
VIDEO Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de vijelii - HARTA
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
CENTRALĂ NUCLEARĂ într-o STAȚIUNE MONTANTĂ din România! S-a aflat ACUM
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'