Elena Chiriac, surprinsă în ipostaze incendiare cu fiul celebrei Madonna. Primele declaraţii ale finalistei de la Survivor România

Elena Chiriac și Rocco Ritchie, fiul Madonnei şi al regizorului Guy Ritchie, au fost surprinși împreună la un restaurant, după care au participat la Festivalul Saga. Finalista de la "Ferma" şi "Survivor România" a făcut primele comentarii.

27 iun. 2023, 09:15
Elena Chiriac, surprinsă în ipostaze incendiare cu fiul celebrei Madonna. Primele declaraţii ale finalistei de la Survivor România
Elena Chiriac, surprinsă în ipostaze incendiare cu fiul celebrei Madonna. Primele declaraţii ale finalistei de la Survivor România

Elena Chiriac, surprinsă în impostaze incendiare cu fiul celebrei Madonna. „Am fost la cină împreună la un restaurant de pe Șoseaua Nordului, apoi am fost la festival, la Saga. Ne-am întâlnit în București, locuim amândoi în Londra. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. Ne-am simțit bine împreună și la restaurant, ne-am distrat și la Saga”, a dezvăluit Elena Chiriac pentru Fanatik.

Elena Chiriac și Rocco Ritchie au petrecut toată noaptea împreună la festival, alături de alți câțiva prieteni: „Este un băiat super simpatic, o prezență foarte plăcută.Nu pot să mă pronunț în punctul în care sunt acum cu el. Nu pot să spun că nu îl văd ca pe un potential iubit. Este un tip foarte drăguț și foarte mișto. Este un băiat cu care am ieșit și s-a întâmplat să fim fotografiați. Dacă vom ieși a doua oară, cu siguranță nu vom fi fotografiați. El nu locuiește în România. A fost o întâmplare să vină, a venit pentru festival”.

„Ne-am întâlnit și cu Alex Delea la Saga, am fost toți trei. Mă rog, am fost mai mulți prieteni. Suntem toți prieteni. Asta denotă cât de bună este prietenia mea cu Alex”, a mai spus Elena Chiriac, despre care s-aspeculat că ar fi fost într-o relaţie cu câştigătorul de la Survivor România.

Citeşte şi: Pasiunea secretă a Elenei Chiriac, finalista de la Ferma Vedetelor şi Survivor. „Sunt o amatoare”

Elena Chiriac susține că, deși Rocco este fiul unei celebrități, acesta se comportă normal. „El nu este deloc arogant, este un băiat absolut normal. Nu are fițe, este o prezență mult mai plăcută decât alte persoane publice de la noi din țară care se consider faimoase. Richie este foarte respectuos, fără aroganțe. Este cu picioarele pe pământ și nici nu ți-ai da seama cine este dacă nu ai ști. Nici eu nu am știut de la început că este fiul Madonnei. O perioadă bună până când situația a fost de așa natură încât să fie paparazzii în toate părțile în Londra. El a fost mereu un om normal ca toți ceilalți”, a mai declarat Elena Chiriac.

Citeşte şi: Câţi bani a câştigat Elena Chiriac la Survivor România. Nimeni nu se aşteaptă la o asemenea sumă

Întrebată dacă i-ar plăcea să o aibă ca soacră pe Madonna, Elena Chiriac a spus: „O, Doamne! Nici nu pot să mă gândesc până acolo, este prea mult pentru mine. De la a ieși o data cu fiul unei celebrități, până la a te vizualiza nora mamei sale, e cale lungă. Eu și Richie nu am avut astfel de legătură și nici eu nu sunt genul care își dorește relații din astfel de motive. Nu vreau să fiu cu Richie pentru că este fiul ei. Madonna este un star pe care îl știm și îl apreciem cu toții”.

Care a fost cel mai drag premiu pe care l-a prezentat Elena Chiriac

Elena Chiriac a dezvăluit în cadrul podcast-ului Business Philosophy care i-a fost cel mai drag premiu pe care l-a prezentat la Galele Trofeelor Alexandrion. „Am premiat-o pe Kassandra Rotariu anul acesta la Gala Trofeelor Alexandrion și mi-a umplut sufletul de bucurie. A fost un moment absolut magic, este superb tot ce a făcut ea și e de admirat curajul cu care luptă. Însă, pe locul întâi în acest top al premiilor care le-am prezentat este, chiar înainte lui David Popovici, Larisa Iordache sau Ianis Hagi, momentul în care l-am introdus pe scenă pe masestrul meu de la taekwondo WT, Constantin Apostol. A fost un sentiment de bucurie, de reușită, după atâția ani în care mi-a fost mentor să îi pot oferi și eu ceva să pot să-l invit pe scenă în fața publicului. A fost un moment și un sentiment absolut superb, mi-a plăcut la nebunie”, a spus Elena Chiriac, conform sportm.ro.