Cristian Țânțăreanu, petrecere pe cinste de 1 Decembrie. A chemat lăutari, a luat preparate tradiționale și a petrecut cu prietenii : „Sunt mândru că sunt român și iubesc România. Muzică, lăutari și mâncare bună”

Cristian Țânțăreanu, în vârstă de 79 de ani, a dat o petrecere de zile mari de Ziua Națională a României. S-a întors recent din Thailanda și și-a chemat acasă cei mai apropiați prieteni cu care s-a distrat pe cinste.
Alina Costache
02 dec. 2023, 13:00
Cristian Țânțăreanu, petrecere pe cinste de 1 Decembrie. A chemat lăutari, a luat preparate tradiționale și a petrecut cu prietenii : „Sunt mândru că sunt român și iubesc România. Muzică, lăutari și mâncare bună”

Printre invitații lui Cristian Tânțăreanu s-au numărat prieteni și lăutari, cum ar fi Valentin Sanfira și soția lui, Codruța, Eugenia Nicolae sau Liza Panait, soțul și fiica ei.

Cristian Țânțăreanu a fost diagnosticat cu cancer la colon în urmă cu 14 ani și vindecat, iar acum vrea să-și trăiască viața din plin. De 1 Decembrie a chemat lăutarii și a pus la dispoziția tuturor invitaților preparate tradiționale românești. Atmosfera a fost întreținută de OVI și Eugenia Nicolae.

Citește și EXCLUSIV Marcel Ciolacu, decizie de ultimă oră după fuga lui Cherecheş: „Am înţeles că sunt coincidenţe, nimic nu este întâmplător”

Omul de afaceri român nu ratează vreo ocazie să petreacă alături de artiști și prieteni.

„Așa petrec eu de Ziua Națională, 1 Decembrie cu muzică bună, lăutari și mâncare bună. Avem fasole cu ciolan, carne de porc la proțap, jumări, slănină, șorici, pateu de casă, curcan, mititei, vin roșu fiert și țuică, plăcintă de dovleac și cu brânză. Ia uitați-vă ce este pe aici. Vă dați seama că puteam să fiu și eu în altă parte, într-o altă țară, dar eu sunt mândru ca sunt român și iubesc România. Am vrut să petrec românește de Ziua României. Tocmai am revenit din Thailanda dintr-o vacanță. De sărbători voi petrece tot aici, în același stil, iar după sărbători voi merge într-o țară caldă”, a declarat pentru viva.ro, Cristian Țânțăreanu.

Cristian Țânțăreanu s-a vindecat de cancer

După ce s-a vindecat de cancer, Cristian Țânțăreanu s-a implicat activ în construcția unui complex de evenimente. La 79 de ani, milionarul se implică în afacerile sale, iar averea sa se ridică la 20-30 de milioane de euro.

„Eu mă simt foarte bine acum, în afară de cancerul ăla vechi, de care am scăpat, eu n-am mai nimic grav. A, că mai apar eu, pe la tv, și zic că nu mai prind Crăciunul și că-s pe moarte, să nu credeți tot! Sunt doar poante de-ale mele. În prezent, mai iau ceva pastile, pentru tensiune, dar și niște vitamine, iau, da, niște pilule, ce-mi dă nevastă-mea”, a declarat Cristian Țânțăreanu pentru Playtech.

Citește și Ce a putut spune Elena Merișoreanu despre Andreea Raicu: ”I-a trecut tinerețea și frumusețea începe să pălească”
 

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Fanatik.ro
Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România se va deschide din această vară. Ce localități va străbate
Capital.ro
Îți fac direct dosar penal. ALERTĂ pentru șoferii care merg la RAR. Îți confiscă și mașina
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Se schimbă Codul Penal! Pedepse dure pentru cei care fac acest lucru!
Adevarul
De ce bebelușii spun „tata”, înainte să spună „mama” VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Toți șoferii fac această mare greșeală. Amenda e usturătoare
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Cine este și cu ce se ocupă soția lui Radu Mazăre, de fapt. Roxana e însărcinată în 4 luni!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
De ce niciun trecător nu a intervenit pentru a-l salva pe bărbatul ucis în Crângași! Explicația unui psiholog criminalist: „Oamenii sunt din ce în ce mai egoiști”
Capital.ro
Reguli noi la vămile din România. Autoritatea Vamală Română a făcut anunțul
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'