Dezvăluiri sincere făcute de Mădălina Crețan la mai bine de un an de la moartea lui Nosfe: „Nu este un lucru peste care să treci”

La mai bine de un an de la moartea lui Nosfe, Mădălina Crețan a făcut noi dezvăluiri despre experiența traumatizantă pe care a trăit-o.
Filip Stan
10 ian. 2024, 12:14
Dezvăluiri sincere făcute de Mădălina Crețan la mai bine de un an de la moartea lui Nosfe:

Mădălina Crețan își ține urmăritorii la curent cu ce se întâmplă în viața ei. I-a lăsat să pătrundă în intimitatea ei și le-a povestit constant prin ce a trecut și cum a reușit, pas cu pas, să se trezească din acest coșmar.

Recent, Mădălina Crețan le-a dat posibilitatea urmăritorilor săi să-i pună orice fel de întrebare, iar aceștia nu au stat de gânduri, ci au bombardat-o cu întrebări. Un internaut i-a mărturisit că se simte motivat să slăbească după ce a văzut-o pe ea că a dat jos câteva kilograme.

Citește și Reacția Marei Bănică, după ce a urmărit ”America Express”. Ce părere are despre relația Iuliei Albu și Mike: ”Cum să înduri atâta umilință? O privesc pe Iulia cu alți ochi. El e ceva rău!”

„Povestea asta cu slăbitul e mai complicată. Eu n-am făcut ceva în mod deosebit, cel puțin până la un punct. Am slăbit din suferință. Am avut sau au avut oamenii din jurul meu grijă să mă hrănesc cât să rămân sănătoasă, apoi mi-a intrat cumva în reflex să mănânc doar când îmi e foame, am făcut și un pic de sport, dar nu cât mi-aș fi dorit. Și mie îmi place să spun că de fapt corpul meu a renunțat la kilogramele care nu-i mai erau necesare. Dar mă simt grozav în corpul ăsta, pentru că mă simt sănătoasă și pentru că pot să fac iar shopping după foarte mulți ani fără să mai probez haine.”, a scris Mădălina Crețan, pe pagina personală de Instagram.

Mădălina Crețan, adevărul despre perioada prin care a trecut fiica ei

Chiar dacă a trecut mai bine de un an de când Nosfe a murit, familia încă nu a reușit încă să treacă peste momentul despărțirii de artist. Mădălina Crețan a spus că fiica ei a fost extrem de afectată.

„Ea a fost mândră întotdeauna de tatăl ei. Iris nu s-a ascuns niciodată să spună că pe el îl iubește puțin mai mult decât pe mine. Îl iubește foarte mult! A fost și este soarele ei. NOSFE se juca foarte mult cu ea. Noi, mamele, mai trebuie să și spălăm, să facem de mâncare și atunci unul este polițistul rău, altul polițistul bun. Eu am fost de cele mai multe ori, din păcate, polițistul rău. Am trecut cu Iris prin nenumărate procese după tragedie. Acum să spunem că este bine, dar am ales să nu băgăm sub preș ceea ce s-a întâmplat. Toată lumea mă întreabă dacă am trecut peste, dar nu este un lucru peste care să treci”, a mai spus Mădălina.

Citește și Ana Baniciu este însărcinată. Toată familia e în culmea fericirii: „Suntem fericiți, recunoscători și nerăbdători să ne cunoaștem iubirea cea mare”

Spynews
Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi înmormântată mâine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi
Bzi.ro
Cine este câştigătorul Survivor All Stars 2024! Cu câți bani pleacă acasă învingătorul
Fanatik.ro
Alertă pentru utilizatorii Android! Aplicațiile care nu trebuie instalate niciodată în telefon. Sunt printre primele în Google Play Store, dar sunt extrem de periculoase
Capital.ro
Interzis în România! Nu mai ai voie să faci așa ceva. Iohannis a promulgat legea
Playtech.ro
Data la care începe anul școlar 2024-2025. Surpriză mare pentru elevi și părinți
DailyBusiness
O companie gigant din România face angajări! Salariile ajung până la 10.000 de lei lunar!
Adevarul
Armata Română pierde sute de militari lunar. Cum pot fi opriți soldații să părăsească sistemul
Spynews
Știrile Antena Stars. Frații Tate rămân sub control judiciar. Milionarii britanici nu au voie să părăsească țara
Spynews
Știrile Antena Stars. Ramona Olaru s-a săturat de iubiții cu bani, dar nu și bogați sufletește! Cum își testează pretendenții încă de la primele întâlniri: „Contează pentru mine...”
Evz.ro
Cele mai căutate meserii. Angajații pot câștiga mulți bani
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
wowbiz.ro
A murit soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu! Oana Alina avea doar 47 de ani
Cancan.ro
Mai rar s-a văzut aşa naş! Cum s-a îmbrăcat Cabral la nunta Roxanei Hulpe. FOTO şi VIDEO
Playsport.ro
SURPRIZĂ URIAȘĂ! Vedeta PRO TV, nuntă secretă la New York cu omul din spatele meciului colosal al Generației de Aur! Au apărut primele imagini
kanald.ro
Când vor ajunge deciziile de recalculare în mâinile pensionarilor: Ministrul Muncii „Este foarte important ca românii să știe că nicio pensie nu scade. Echitate între pensionari.”
Capital.ro
A murit cel mai iubit actor. A fost o legendă printre cei vii
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
stirilekanald.ro
Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de vijelii - HARTA
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
CENTRALĂ NUCLEARĂ într-o STAȚIUNE MONTANTĂ din România! S-a aflat ACUM
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'