Elena Băsescu îi dă replica lui Cătălin Ivan: Lăutare, schimbă placa!

Fiica cea mică a preşedintelui Băsescu a reacţionat la declaraţia purtătorului de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan. Elena Băsescu scrie pe o reţea de socializare că "nici măcar el nu mai crede că e băgat în seamă dacă nu aminteşte măcar o dată de EBA".
Romania TV
12 iun. 2013, 09:04
Elena Băsescu îi dă replica lui Cătălin Ivan: Lăutare, schimbă placa!

„Nici măcar Cătălin Ivan nu mai crede că e băgat în seamă dacă nu aminteşte măcar o dată de „EBa” în vreo declaraţie de-a lui. Semn că devine doar „Ivan cel groaznic de previzibil”. Un sfat: lăutare, schimbă placa!”, a scrie Elena Băsescu pe Facebook. Alături de acest mesaj, fiica preşedintelui Băsescu a postat şi un cântec intitulat „Ivane, Ivane”.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a declarat marţi că „nici măcar EBA nu mai crede că un referendum ar mai putea schimba ceva” în România.

Traian Băsescu este un preşedinte-spectator, care trăieşte cu nostalgia vremurilor când juca în teren, crede că poate înscrie golul din tribună, ceea ce şi un copil de clasa întâi ar spune că este imposibil. Un referendum provocat de Traian Băsescu n-ar avea nici cea mai mică valoare pe un subiect deja aflat în dezbaterea Parlamentului. Comisia parlamentară specială de revizuire a Constituţiei este cea care va hotărî viitoarea componenţă a Parlamentului şi relaţia dintre instituţiile statului. Demersul lui Traian Băsescu nici măcar unul de imagine nu se poate numi, pentru că nimeni, nici măcar Eba, nu mai crede că un astfel de referendum ar mai putea schimba ceva„, a afirmat Cătălin Ivan, liderul europarlamentarilor PSD, potrivit Agerpres.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat marţi că a declanşat procedura unui nou referendum, care cuprinde două întrebări – dacă românii doresc Parlament unicameral şi un Legislativ cu 300 de membri.

„Misiunea mea este să apăr interesele poporului român până la capăt. De aceea, în această după-amiază, am declanşat procedura unui nou referendum, cu două întrebări: dacă românii doresc Parlament unicameral şi dacă doresc să aibă un Parlament cu 300 de membri. Sigur, procedura este la început. Revizuirea Constituţiei nu s-a încheiat şi mai există şansa ca plenul Parlamentului să vină la respect faţă de poporul român”, a spus şeful statului, într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni.

 

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Locul unic din România aflat în vârful unui munte pe care trebuie să-l vizitezi și tu! Mulți turiști vin aici pentru panorama spectaculoasă
Capital.ro
VESTEA CEA MARE pentru toți proprietarii de APARTAMENTE. Decizie uriașă pentru toți cei care stau la bloc
Playtech.ro
BOMBA MOMENTULUI! Ea i-a SPART CASA lui Dorian Popa. S-a filmat HOT în grădina lui şi s-a dat de gol. Atenţie, frige!
DailyBusiness
Guvernul oferă mai puțini bani acestor pensionari!
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
România va fi lovită de un alt fenomen extrem. Nervii tuturor vor fi puși la încercare
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Andreea Bălan recunoaște că despărțirea de Victor Cornea nu este ușoară: „El nu se întoarce, asta este diferența”. Cât de greu îi este când sportivul pleacă în turneu: „Dorul este mare”
Cancan.ro
Care a fost ultimul mesaj postat de Ionela, tânăra moartă în accidentul din Vaslui 😢
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Meteorologii Accuweather anunță ploi în majoritatea regiunilor însoțite de intensificări ale vântului și descărcări electrice: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 22 mai 2024
Capital.ro
Românii vor fi verificați DIRECT LA GRANIȚĂ. Noile reguli pentru toată România
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
DOCUMENTUL pentru RECALCULAREA PENSIEI! Trebuie COMPLETAT OBLIGATORIU
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'