Procesul de DIVORŢ dintre Antonia şi Vincenzo Castellano a început cu o amânare

Prima înfăţişare din cadrul procesului de divorţ dintre Antonia şi Vincenzo Castellano s-a încheiat cu o amânare. Ajunsă la Tribunalul Bucureşti, cântăreaţa a avut surpriza să îşi întâlnească actualul socru, pe Ciro Castellano, cu care a evitat să vorbească.

RomaniaTV.net
27 feb. 2015, 11:00
Procesul de DIVORŢ dintre Antonia şi Vincenzo Castellano a început cu o amânare

Dosarul prin care artista cere desfacerea căsătoriei de soţul ei şi custodia fetiţei sale a fost depus în urmă cu cincisprezece luni. Astăzi, Instanţa urma să analizeze pentru prima dată motivele invocate de vedetă şi documentele depuse de soţul ei, însă termenul a fost amânat pentru data de 10 aprilie, deoarece Antonia a declarat că actele necesare apărării sale în dosar i-au fost furate, informează SpyNews.

Antonia este în stare de ŞOC! Procesul pentru CUSTODIA Mayei a fost AMÂNAT

Însoţită de tatăl ei, Mihail Iacobescu, dar şi de avocat, Antonia a mers la prima înfăţişare a procesului de divorţ încrezătoare în forţele proprii şi foarte degajată.

După terminarea procesului, Antonia a făcut şi câteva declaraţii: „Momentan nu aş vrea să comentez, dar încercăm să ajungem la un acord. Nu aş vrea să comentez despre asta. Actele mele au fost furate. Dominic e bine, creşte. Alex Velea mă suportă, mă susţine şi are grijă de copilaş. Mă ajută foarte mult cu creşterea lui. Am făcut cunoştinţă fetiţei cu frăţiorul ei. Mi-as fi dorit să vină aici când am născut, dar nu s-a întâmplat! Nu prea am ce să comentez despre fostul socru, nu prea mă interesează, repet.O să încercăm să le facem pe toate, treptat”.

În acest dosar de divorţ şi custodie, Antonia Castellano solicită desfacerea căsătoriei cu Vincenzo și le cere judecătorilor să dispună revenirea ei la numele de Iacobescu, să instituie custodia comună asupra Mayei Rosaria şi să stabilească domiciliului fetiţei la ea. În plus, Antonia ar vrea ca soţul ei să plătească pensie alimentară.

Cum Vincenzo Castellano nu este de acord cu aceste condiţii, actualul soţ al artistei a depus la dosar documente prin care arată că Antonia şi-a neglijat permanent şi aparent planificat familia, dar şi că a trăit în concubinaj cu Alex Velea, pe vremea când încă erau împreună.

Citeşte şi  Războiul dintre Antonia şi familia Castellano continuă: „Femeia a plecat de acasă. Are dublă personalitate”