A băut două pahare cu apă caldă pe stomacul gol timp de şase luni. Ce s-a întâmplat după

Deranjată de faptul că una dintre rochii nu o mai încăpea, o femeie a luat decizia de a urma un tratament sugerat de soț. 

10 apr. 2015, 08:18

Acest tratament a fost pe cât de simplu, pe atât de sănătos și eficient, experiența de viață fiind povestită chiar de partenerul doamnei, care a avut curajul de a-i urma sfatul.

„Apa si mierea au fost singurele lucruri pe care le-a consumat pana la orele pranzului!Pot spune ca la inceput i-a fost destul de greu sa bea cele doua pahare de apa, insa dupa un timp, acest obicei a devenit o obisnuinta.

La acea vreme ea cantarea 65 de kilograme, o greutate destul de “normala” pentru o mama cu o inaltime de 1.70 m. Iata ca dupa 6 luni, Manuela cantareste 50 de kilograme!”

Apa si mierea au fost singurele lucruri pe care le-a consumat pana la orele pranzului!

Pot spune ca la inceput i-a fost destul de greu sa bea cele doua pahare de apa, insa dupa un timp, acest obicei a devenit o obisnuinta.

La acea vreme ea cantarea 65 de kilograme, o greutate destul de “normala” pentru o mama cu o inaltime de 1.70 m. Iata ca dupa 6 luni, Manuela cantareste 50 de kilograme!

De ce consider eu acest remediu uimitor? Pentru simplul fapt ca acesta nu a fost insotit de nici o schimbare majora a dietei pe care o avea (dimineata mai manca un covrig sau cativa biscuiti, alimente la care a renuntat). In restul zilei ea a continuat sa manance dupa bunul plac, fara sa se abtina de la ceva ce poftea. (bineinteles fara excese de genul 2-3 prajituri pe zi sau mai stiu eu ce).

Ce a fost si mai surprinzator, a fost faptul ca pe langa scaderea in greutate, sotia mea s-a mai ales si cu umatoarele lucruri:

– de 6 luni de zile a renuntat la consumul de cafea – pur si simplu nu mai simte nevoia (cafeaua a inlocuit-o cu apa calduta)

– de aproximativ 4 luni de zile nu mai are probleme cu acneea, o problema care au chinuit-o toata viata

– toata iarna ce a trecut nu a mai racit deloc (nu stiu daca este o coincidenta sau nu)

– tenul ei a devenit extrem de sanatos si luminos

– de 6 luni de zile nu s-a mai constipat ( aceasta era o problema destul de frecventa la ea)

– de 6 luni de zile este extrem de activa in viata de zi cu zi (se trezeste in fiecare dimineata la ora 6.00 si adoarme numai dupa ora 1.00 noaptea, fara sa simta oboseala)

De ce a slabit atat de mult si intr-un timp asa de scurt? 

Raspunsul ni-l ofera consumul de apa calduta pe stomacul gol, care nu face altceva decat sa-ti activeze toate organele interne. Practic intreg organismul este activat, de la creier in jos, iar metabolismul incepe sa funtioneze in parametri optimi.

Nu stiu exact sa va spun cum s-au intamplat si celelelte minuni,  insa va pot spune ca sotia mea este mai sanatoasa si mai fericita ca niciodata, si se bucura in continuare de beneficiile acestei metode extrem de simple.

 Citește continuarea pe secretele.com