A câștigat lupta cu kilogramele în plus. Cum arată acum Mariana Buică, cea mai grasă femeie din România – FOTO

Maria Buică a fost considerată mult timp cea mai grasă femeie din România. Aceasta a ajuns să cântărească 240 de kilograme.

12 aug. 2022, 15:40
A câștigat lupta cu kilogramele în plus. Cum arată acum Mariana Buică, cea mai grasă femeie din România – FOTO

Considerată la un moment dat cea mai grasă femeie din România, Mariana Buică a reușit să slăbească miraculos. Femeia care în urmă cu câțiva ani cântărea 240 de kilograme, a reușit în cele din urmă să câștige lupta cu kilogramele în plus.

Citește și Elena Băsescu este de nerecunoscut. Cum arată fiica fostului preşedinte după ce a slăbit foarte mult

Maria Buică care era dependentă de ajutorul rudelor sale pentru a face chiar și cele mai simple lucruri își dorea nespus de mult să slăbească pentru a-și căpăta independența. După ce a suferit mai multe intervenții chirurgicale și a ținut mai multe diete severe, femeia a slăbit spectaculos într-un timp foarte scurt.

”Am 130 de kg acum. Am slabit 104 kg in 10 luni. A fost dorinta mea cea mai mare, mi s-a indeplinit. E o schimbare. Nu as mai putea sa duc acum 100 de kg, imi mai aduc aminte cu mergeam acasa sprijinita de pereti si ajutata de mama. Ajutata la incaltat, sa fac baie, in absolut orice. Acum nu mai am dureri de spate sau de genunchi”, a declarat Mariana.

Încă de la vârsta de 14 ani, femeia umbla din spital în spital pentru a face rost de tratamente și diete potrivite pentru a scăpa de kilogramele în plus. La un moment dat, ea amenința că se sinucide din cauza faptului că nu mai suporta să trăiască așa.

‘’Medicii spun că m-am obișnuit eu să mănânc și că stomacul este prea mare și acum singura variantă este să fac o operație de micșorare de stomac. De la vârsta de 14 ani umblu prin spitale, între investigații, diete și tratamente. A trebuit să-mi întrerup toate studiile.
Îmi doresc și eu o familie, o viață normală. Sunt disperată. Sunt disperată, nu mai știu ce să fac. Aseară am vorbit cu mami și i-am spus că nu mai pot să mai trăiesc așa că mă sinucid. Am 25 de ani și trebuie să fac ceva în viață și mă gândesc că mai târziu nu o să mai pot să fac nimic, nici să mă ridic din pat’’, declara Mariana Buică în urmă cu câțiva ani.

Citește și Cătălin Scărlătescu a slăbit considerabil la America Express: „Asta e bluza cu care am filmat în primăvară”