Elena Băsescu este de nerecunoscut. Cum arată fiica fostului preşedinte după ce a slăbit foarte mult

Elena Băsescu este de nerecunoscut, după ce a slăbit considerabil. La cei 42 de ani, fiica fostului preşedinte al României se ţine foarte bine, mai ales că are trei sarcini la activ. Însă, în ultima vreme, s-a schimbat total.

11 aug. 2022, 22:34

Elena Băsescu este de nerecunoscut. Bruneta și-a șocat fanii de pe rețelele de socializare când a postat câteva imagini de la un eveniment la care a fost prezentă. EBA arată complet transformată, iar unii internauți sunt de părere că fiica lui Traian Băsescu ar fi exagerat cu intervențiile estetice.

Citeşte şi: Elena Băsescu, eșec de proporții în afaceri. Fiica fostului președinte îşi închide firma de confecţii de haine

Elena Băsescu este de nerecunoscut

Fiica fostului președinte al României, Traian Băsescu, pare să se fi reinventat, iar utilizatorii de Instagram sunt de părere că bruneta a mers prea departe cu modificările pe care şi le-a făcut la nivelul feţei. Mai mult, a şi slăbit foarte mult. Se ştie că EBA este adepta unui stil de viaţă sănătos, face mult sport, însă, probabil şi ultimele evenimente neplăcute care au avut loc în familia ei şi-au pus amprenta siluetei.

Elena Băsescu are și acum o siluetă impecabilă, însă admiratorii ei sunt îngrijorați de faptul că bruneta ar fi pierdut un număr prea mare de kilograme. Mai mult de atât, la nivelul feței, cârcotașii o suspectează pe Elena Băsescu de faptul că ar fi apelat la ajutorul bisturiului și a intervențiilor estetice pentru a-și retușa trăsăturile chipului.

Ea are trei copii. Pe Sofia și pe Traian îi are din relația cu Bogdan Ionescu, alias Syda, iar pe micuța Anastasia, din relația cu Cătălin Tomată.

EBA este fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, şi a fost europarlamentar român între 2009 și 2014. A absolvit Facultatea de Relații Comerciale Financiar Bancare Interne și Internaționale, Universitatea Româno-Americană, București (1999-2004) și are o diplomă de master în științe politice, Școala Națională de Studii Politice și Administrative.