A deschis focul pentru că i s-au servit cartofi prăjiţi reci. Poliţiştii au urmărit-o timp de 20 de minute şi au arestat-o

O femeie din Statele Unite a deschis focul într-un restaurant McDonalds, furioasă că a primit în pachet cartofi prăjiţi reci.

24 iul. 2019, 10:08
A deschis focul pentru că i s-au servit cartofi prăjiţi reci. Poliţiştii au urmărit-o timp de 20 de minute şi au arestat-o

Incidentul s-a produs în statul Georgia, din SUA. Femeia s-a înfuriat când a primit comanda şi, fără să mai stea pe gânduri a scos o armă de foc şi a început să tragă, informează presa americană.

Lillian Shantel Tarver, o femeie de 27 de ani a ieşit din restaurant cu comanda şi, la un moment dat, s-a înfuriat pentru că a găsit cartofii prăjiţi reci.

Un post al televiziunii locale a relatat că patroana localului s-a dus înapoi cu comanda şi i-a făcut un nou pachet. Prea târziu, însă, pentru că femeia furioasă a venit după ea în bucătăria restaurantului şi a tras un foc de armă în podeaua localului. Apoi, femeia furioasă a plecat degrabă din local., informează 7sur7.be.

Poliţistul Roberto Rodriguez, de la poliţia din Garden City, a explicat pe postul de televiziune USA Today că unul dintre colegii săi a văzut-o pe femeia furioasă plecând cu maşina ei.

A urmat o urmărire ca în filme, poliţiştii fiind pe urmele tinerei supărate, într-o „cursă” de aproximativ 20 de minute de urmărire.

Tânăra a fost arestată, fără să fie eliberată pe cauţiune. Ea este inculpată „furt” agravat cu folosirea unei arme de foc.