A fost cea mai friguroasă noapte. Temperaturi extreme

A fost cea mai friguroasă noapte din această iarnă. Temperaturile au scăzut cu mult sub zero grade. Acestea au fost cuprinse între -1 grad și -15 grade Celsius. Cel mai frig a fost, însă, la munte, acolo unde, în unele zone s-au resimțit -26 de grade.

RomaniaTV.net
08 feb. 2020, 05:44
A fost cea mai friguroasă noapte. Temperaturi extreme

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o informare de ger, valabilă în toată ţara începând din această noapte şi până duminică dimineaţa. Meteorologii anunţă temperaturi de până la -22 de grade în weekend în România.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 8 februarie, ora 2:00 – 9 februarie, ora 10:00, pe parcursul nopţilor şi al dimineţilor vremea va fi geroasă în cea mai mare parte a ţării.Temperaturile vor coborî frecvent sub -10 grade şi local, mai ales în nord-estul, centrul şi sudul ţării, sub -15 grade, chiar până în jurul a -22 de grade Celsius în zonele depresionare.

În plus, în funcţie de condiţiile locale, se va forma gheţuş.

Citeşte şi Prognoza meteo pentru weekend. Vreme geroasă în toată ţara. Temperaturi de -22 de grade

Pentru zona Bucureşti, meteorologii prognozează, în următoarele trei zile, o vreme rece, cu cer noros şi ninsori slabe, în special la începutul intervalului.

Reamintim că în judeţul Ialomiţa trei persoane au fost găsite trei persoane decedate. Două femei, în vârstă de 75, respectiv 76 de ani, au fost găsite în curte, fără suflare, pe timpul nopţii, iar un bărbat de 30 ani, a fost găsit îngheţat în propria casă.