A fost inventată aplicaţia pentru smartphone care îţi creşte salariul

Guvernul francez a lansat o aplicaţie menită să le dezvolte femeilor abilităţile de lider şi de negociere la locul de muncă.

11 apr. 2014, 07:54
A fost inventată aplicaţia pentru smartphone care îţi creşte salariul

Aplicaţia i-ar putea ajuta pe cei care lucrează de ceva vreme intr-o companie şi consideră că merită o mărire de salariu, însă nu ştiu cum să procedeze, scrie feminis.ro.

Ministerul francez pentru Drepturile Omului a lansat o aplicatie utila pentru smartphone si tableta, care acopera aspecte problematice pe plan profesional pentru femeile care vor sa aiba o ascensiune in cariera.

Citeşte şi Profesorii, plătiţi mai prost ca un electrician de la Cotroceni sau un jandarm

Aplicatia „Leadership Pour Elles„, lansata saptamana aceasta in ziua care marcheaza in Franta egalitatea in drepturi la capitolul remuneratie, este descrisa ca fiind o unealta inedita, practica si gratuita, care le ajuta pe femei sa avanseze in cariera cu ajutorul unor sfaturi simple, eficiente si detaliate.

Citeşte şi Cel mai bine plătite locuri de muncă în România. Vezi cum sunt plătite şi în străinătate

In Franta, femeile castiga, in medie, cu 25% mai putin decat barbatii, doar 23% dintre membrii Consiliului de Administratie al bursei si doar unul din sapte din cei 36.500 de primari sunt femei, iar in Assemblee Nationale, doar 155 din cei 577 de deputati sunt femei.