A început să aibă dureri musculare, iar în câteva luni a murit. Avea doar 29 de ani…

O tânără de doar 29 de ani a murit din cauza unei boli care a lovit-o mişeleşte. Totul a început cu nişte dureri musculare, aşa cum le-au pus medicii pe care i-a consultat, însă în cele din urmă s-a depistat că problema era mut mai gravă. Şi până la urmă i-a fost fatală.

RomaniaTV.net
28 ian. 2017, 10:34
A început să aibă dureri musculare, iar în câteva luni a murit. Avea doar 29 de ani…

In urma cu trei ani, Clare a descoperit o alunita suspecta pe umarul stang si a indepartat-o. Testele au aratat ca era melanom, dar pentru ca a fost descoperit in stadii incipiente, a putut fi tratat. Tânăra şi-a revenit rapid, însă după o vreme a inceput sa simta din ce în ce mai des dureri în umar. La o analiz atentă, ea a observat că exact în locul unde avusese melanomul a apărut un nodul. A mers la medici, insa timp de patru luni toti i-au spus ca are dureri musculare.

La finalul acestor patru luni a fost diagnosticata cu melanom malign care se raspandise deja la plamani si nodulii limfatici, scrie girly.ro.

Cancerul de piele a fost silentilos si nu a dat semne. Chiar daca femeia nu a stat foarte mult la soare si a folosit creme de protecţie, nu a scapat de aceasta boală care poate metastaza rapid chiar şi atunci când crezi că totul s-a rezolvat prin  intervenţii chirurgicale.