Ce a păţit un BĂRBAT după ce a mâncat PEŞTE CRUD. Imaginile sunt CUTREMURĂTOARE FOTO

Un chinez a ajuns la medic cu dureri puternice de stomac şi mâncărimi de piele. Bărbatul începuse să fie, practic, devorat de viermi. Totul i s-a tras de la mâncarea lui preferată, sashimi - felii de peşte crud, o delicatesă japoneză.

25 sept. 2014, 12:59

Chinezul, mare amator de hrană crudă de mare, a fost la un pas de moarte, după ce, dintr-o delicatesă japoneză, sashimi, constând în fileuri de peşte crud, s-a contaminat cu paraziţi specifici care l-au adus într-o stare de nedescris.

Astfel, bărbatul a ajuns la spital. Când medicii i-au făcut radiografie, bărbatul era infestat de viermi în tot corpul, din cauza abuzului de hrană marină crudă. Mai exact, era infestat de tenii, avea dureri de stomac foarte puternice şi mâncărimi de piele îngrozitoare, scrie Daily Mail.

Citeşte şi Top 10 animale pe care oamenii le mănâncă vii. De la lilieci, la şerpi şi furnici VIDEO

Medicii de la un spital din provincia din estul Chinei, Guangdong, au reuşit să îl salveze. Cercetătoii în hrană marină au descoperit că peştele şi alte vietăţi marine consumate de om provoacă o mare varietate de infecţii cu paraziţi dacă sunt consumate în forma crudă şi în cantităţi mari.

Citeşte şi ROMÂNUL care i-a BĂTUT pe JAPONEZI la gătit SUSHI. Un bucătar autohton a câştigat un premiu important în Asia

Infecţiile cu tenie se fac după ingerarea larvelor diphyllobothrium, care se află mai ales în  somon, chiar şi dacă acesta este marinat sau afumat.

Experţii au mai avertizat că nici continentul european nu este scutit de infecţii cu paraziţi proveniţi din mediul marin, după consumul de hrană marină infestată. De pildă, periculoase în acest sens pot fi şi unele preparate din peşte crud originare din ţările baltice şi din cele scandinave, de asemenea, indiferent că sunt sau nu preparate prin afumare sau marinare.