A mers 1.400 de KILOMETRI pe jos după ce a fost JEFUIT în celălalt capăt al ŢĂRII. Vezi în câte ZILE a ajuns

Mama unui tânăr de 25 de ani din Japonia a fost uimită să îl vadă pe acesta venind acasă pe jos, după ce a fost declarat dispărut pentru mai multe zile. Astfel, el fusese ultima oară văzut în momentul în care a părăsit oraşul Senai pentru a merge la o competiţie internaţională de cărţi în oraşul Kitakyushu în data de 23 august.

09 sept. 2013, 15:20
A mers 1.400 de KILOMETRI pe jos după ce a fost JEFUIT în celălalt capăt al ŢĂRII. Vezi în câte ZILE a ajuns

Bărbatul ar fi trebuit să se întoarcă în data de 25 august acasă, dar a pierdut zborul, după ce a fost jefuit, hoţii fugind cu portofelul şi telefonul mobil al tânărului. Astfel, deoarece nu a vrut „să deranjeze pe nimeni”, el a venit acasă pe jos, având nevoie de peste 11 zile pentru a-şi duce la îndeplinire planul, potrivit Mirror.

Citeşte şi Peste 600 de persoane au mers cu picioarele legate pentru a doborî un record VIDEO

După ce s-a terminat întâlnirea la care voia să participe, el a întârziat şi nu a mai prins avionul. Astfel, a început să se plimbe pe străzi pentru a găsi un internet cafe. Ulterior, un bărbat l-a oprit pe stradă şi i-a cerut tot ce avea în buzunare, fugind apoi în negura nopţii. Din fericire, el a mai avut 2.000 de yeni (aproximativ 20 de dolari), ascunşi în încălţăminte.

În timp ce majoritatea oamenilor ar fi sunat la poliţie sau acasă pentru a cere bani, tânărul şi-a folosit banii pentru a cumpăra apă şi pâine. După 11 zile şi 1.400 de kilometri mai târziu, bărbatul extrem de bronzat a ajuns în data de 5 septembrie pe treptele casei. 

Citeşte şi Bărbaţii din Arabia Saudită pot face ORICE: Şi-a pus viaţa în PERICOL, dar este VEDETĂ pe INTERNET

Am fost şocată şi am crezut că văd o fantomă. Sunt foarte bucuroasă că s-a întors, dar îmi pare rău că toată lumea a fost îngrijorată„, a declarat femeia.