A montat o cameră şi l-a filmat pe soţul ei în timp ce o înşela cu altă femeie. Şoc uriaş când a văzut înregistrarea

O femeie din Marea Britanie a scris psihologului The Sun și i-a cerut ajutorul, după ce și-a prins soțul în timp ce o înșela cu o altă femeie. Și nu oricine, ci chiar cea mai bună prietenă a ei.

RomaniaTV.net
12 mai 2016, 08:35

”Mi-am prins soțul în timp ce făcea sex cu o altă femeie în debaraua casei noastre. Nu a fost de fața, dar i-am filmat. 

Era prietena mea de 20 de ani. Am fost în aceeași aripă a maternității când fetele noastre au venit pe lume, iar prietenia noastră a trecut testul timpului. Are 42 de ani, iar soțul meu și eu avem 43.

Părinții ei au murit amândoi anul trecut, iar soțul a părăsit-o pentru o altă femeie. Am fost alături de ea prin toate aceste greutăți.

A participat la o partidă de sex în trei la iniţiativa soţiei, dar a doua zi ceva şocant s-a întâmplat

Știam că are nevoie de companie și că s-ar arunca în brațele primului bărbat care i-ar acorda puțină atenție, așa că nu am fost prea încântată când a început să flirteze cu soțul meu.

Se făcea de rușine, însă niciodată n-am crezut că mă va lua de proastă.

Eu lucrez într-un supermarket și părea că nu poate să rețină niciodată turele pe care lucrez. Apărea întotdeuna la mine acasă în serile când soțul meu era singur. I-am pus întrebări soțului meu meu despre asta. Mi-a spus să stau liniștită – prietena mea era doar singură și plictisită.

Apoi sora mea mi-a trimis un mesaj când eram la serviciu. Trecuse pe la noi și îi prinsese sărutându-se lângă ușa din spate a casei.

Am început să îmi fac griji în privința lucrurilor pe care le face soțul meu în timp ce eu eram la muncă, așa că l-am rugat pe nepotul meu să instaleze niște camere care se activează la mișcare. Una era montată în bucătărie, iar ei au făcut sex în debara, cu ușa deschisă, așa că totul e filmat. I-am arătat filmarea soțului meu și s-a albit la față. Mi-a spus că totul s-a întâmplat într-un moment de nebunie și că regretă totul. Apoi mi-am înfruntat și prietena, care mi-a spus că a fost doar o aventură de-o noapte.

Soțul meu spune acum că mă iubește, iar eu nu vreau să renunț la căsnicia noastră. Însă nu-mi pot scoate din minte acele imagini”, a mărturisit femeia înșelată.