„A MURIT!”. Anunţ CUTREMURĂTOR de la spitalul unde este internat MICHAEL SCHUMACHER

MICHAEL SCHUMACHER se află în comă profundă din data de 29 decembrie 2013, de când a suferit un terbil accident de schi în staţiunea franceză Meribel. Medicii care se ocupă de campionul german, la spitalul din Grenoble, au primit o grea lovitură miercuri, ei fiind nevoiţi să constate decesul unei alte persoane care a suferit un accident pe pârtie.

05 mart. 2014, 18:52

Michael Handley, un snowboarder britanic în vârstă de 20 de ani, se antrena pe o pârtie de la „Deux Alpes”, o staţiune renumită aflată la doar două ore şi jumătate de Meribel, locul unde s-a accidentat grav MICHAEL SCHUMACHER, pe 29 decembrie 2013.

Citeşte şi MICHAEL SCHUMACHER stârneşte controverse în Germania. Fanii sunt divizaţi

65 de zile au trecut de la accidentul lui Schumi, iar pilotul german nu a dat niciun semn că şi-ar reveni din comă, însă miercuri medicii de la clinica din Grenoble unde este el internat au suferit o grea pierdere. Tânărul Michael Handley, care a fost adus în comă la acest spital, a murit în cursul dimineţii.

El a căzut 200 de metri, s-a lovit la cap, şi nu a supravieţuit accidentărilor. De el se ocupa aceeaşi echipă care îl are în grijă pe Schumi„, au declarat surse spitaliceşti.

Citeşte şi MICHAEL SCHUMACHER, compătimit de un mare RIVAL: Vă spun eu ce s-a întâmplat

Devastat, tatăl băiatului a declarat: „Fiul meu a fost o sursă de inspiraţie pentru mine. M-a făcut să vreau să fac mai multe cu viaţa mea. A murit atât de tânăr, dar realizat atât de multe. A călătorit peste tot şi şi-a făcut mulţi prieteni. A trăit viaţa din plin„.

În ceea ce-l priveşte pe Michael Schumacher, el şi-a petrecut şi a 65-a zi de spital într-o stare vegetativă. Experţii nu îndrăznesc să avanseze ipoteze prea optimiste, în timp ce soţia sa, Corinna, trăieşte un adevărat coşmar.

Citeşte şi Michael Schumacher, în stare critică: New York Times prezintă ultimele noutăţi din spital