A murit de cancer la 27 de ani. Mesaj cutremurător de adio lăsat pe Facebook

Holly Butcher a murit de cancer, la 27 de ani. Tânăra nu a reușit să învingă în lupta cu boala necruțătoare, iar familia sa a vegheat-o, încercând să îi aline suferința, până în ultimele momente ale vieții. Supriza familiei a fost uriașă atunci când a descoperit că Holly postase pe Facebook, cu doar o zi în urmă, un mesaj de adio cutremurător.

RomaniaTV.net
17 nov. 2018, 19:02
A murit de cancer la 27 de ani. Mesaj cutremurător de adio lăsat pe Facebook

Holly Butcher, din New South Wales, Australia, a redactat o scrisoare în ultimele zile de viață și și-a rugat familia ca textul să fie făcut public după ce moare, potrivit Independent.

Scrisoarea virală a unei tinere înainte să moară la 27 de ani: „Nu vreau să mor. Îmi iubesc viaţa”

Holly transmite în mesajul său de adio că oamenilor le este frică să zâmbească și să fie fericiți, iar asta induce un stres permanent. Viața – frumoasă în esența ei – nu mai poate fi trăită așa cum ar trebui. Toate ”rahaturile” vieții ar trebui eliminate, scria ea cu doar 24 de ore înainte de a muri.

Pe parcursul întregului mesaj, Holly îi sfătuiește pe cei rămași în viață să se bucure de fiecare zi, să tragă aer în piept și să meargă mai departe, indiferent de dificultățile care se ivesc în viață. Niciun eveniment neplăcut nu trebuie să știrbească din frumusețea de a trăi. Nimic nu este mai prețios decât viața. Oamenii ar trebui să fie generoși, să petreacă foarte mult timp în natură, alături de familie, să fie iubitori și dornici de frumos. 

Toate celelalte lucruri considerate importante devin, transmite Holly, amănunte nesemnificative. ”Trăiți momentul, oameni buni”, scria Holly, într-o încercare disperată de a-i convinge pe cei sănătoși să-și trăiască viața în adevăratul înțeles al cuvântului.

”Aud oameni care se plâng de dificultatea muncii lor. Dar ar trebui să fie fericiți pentru că sunt apți, din punct de vedere fizic, să meargă la muncă. Munca poate părea un lucru trivial, dar asta numai până când organismul bolnav este incapabil să o mai facă. Totul se schimbă radical de atunci încolo. (…) Fii recunoscător pentru fiecare zi pe care o trăiești. Dăruiți cât mai multă fericire celor din jurul vostru”, a mai scris Holly