Jerry Springer a murit la 79 de ani. A fost moderatorul care a inventat circul și scandalul în televiziune

Jerry Springer a murit la 79 de ani. El a realizat Jerry Springer Show timp de 27 de ani, adunând 5.000 de ediții.

27 apr. 2023, 18:50
Jerry Springer a murit la 79 de ani. A fost moderatorul care a inventat circul și scandalul în televiziune

În afara emisiunii care i-a purtat numele, Jerry Springer a  fost gazdă pentru America’s Got Talent între 2007 și 2008 și în emisiunea Judge Jerry între 2019 și 2022.

De asemenea, a prezentat mai multe ediții de Miss World și Miss Univers,  emisiuni de radio și a avut numeroase alte apariții în diverse programe TV.

Citeşte şi Clipe de coșmar pentru Jean Paler. Actorului i-au dispărut banii de pe card: ”Sunt într-o situație disperată. Nu mai am cuvinte”

Jerrz Springer, pe numele său complet Gerald Norman Springer, s-a născut pe 13 februarie 1944, în Londra. La 4 ani a emigrat împreună cu părinții lui în Statele Unite. În tinerețe, a lucrat la campania lui Robert F. Kennedy, iar după asasinarea acestuia a început să practice dreptul, fiind partener la o firmă de avocatură timp de 12 ani.

Citeşte şi Dana Budeanu dă de pământ cu femeile care nu recunosc că au operații estetice: ”Se vede că ești efectiv raton, rățoi, expandat Donald Duck”

Chiar dacă a devenit celebru ca realizator TV, Springer a avut şi activităţi administrative şi politice. El a fost primar al orașului Cincinnati , în perioada 1977-1978, iar în 1970 a candidat  pentru un loc în Congresul SUA, dar fără succes.