A murit la 19 ani după ce a ignorat aceste simptome ale cancerului. Medicii i-au prescris laxative!

O tanara de 19 ani a murit de cancer dupa ce a ignorat cele mai evidente simptome. Megan a mers la medic, insa specialistii in domeniu i-au recomandat doar un tratament simplu.

RomaniaTV.net
09 iul. 2018, 10:45

Megan Pryde era din Anglia si avea doar 19 ani cand a fost diagnosticata cu o forma de cancer de colon care era mult prea agresiva si care nu mai putea fi tratata. Cu cateva luni inainte de a primi vestea cutremuratoare, medicul a analizat simptomele tinerei si i-a spus ca este constipata, prescriindu-i un tratament cu laxative.

S-a mai stins o mare actriţă, se lupta de ani buni cu cancerul. Anunţul trist a fost făcut de prietenul ei

Megan a mers la doctor din cauza constipatiei puternice si durerilor severe de stomac. Cu toate acestea medicul a hotarat ca nu este ceva grav si i-a prescris cateva laxative ca trament. Durerile de stomac se intensificau din ce in ce mai tare, astfel ca parintii incepeau sa se ingrijoreze. Au mers din nou la spital, unde doctorii au presupus ca sufera de apendicita dar, la o analiza amanuntita, i-au gasit un chist pe ovar.

Dupa cinci zile in care a fost supusa diferitelor investigatii si i s-a comunicat ca are o tumora.A fost un adevarat soc pentru ea si pentru familia ei. Din pacate, tanara a incetat din viata, boala fiind mult prea avansata petru ca tratamentul sa mai functioneze.

 

Un actor mare s-a stins din viaţă. Familia a făcut anunţul trist în această dimineaţă. S-a luptat cu un CANCER GALOPANT în ultima lună