A murit la 21 de ani după un accident stupid. A stat trei săptămâni în comă

Daniela Mirescu, o fată de doar 21 de ani din județul Brăila, și-a găsit sfârșitul după trei săptămâni de chinuri pe patul spitalelor. Fata a suferit un accident mai puțin obișnuit cu puțin timp înainte de Revelion, pe 29 decembrie.

20 ian. 2019, 08:22
A murit la 21 de ani după un accident stupid. A stat trei săptămâni în comă

Daniela Mirescu se afla în mașina ei când un pom s-a prăbușit tocmai peste mașina fetei, strivind-o acolo. Ea fusese la cumpărături și se întorcea acasă, cu mașina personală. Până să ajungă în localitatea Stăncuța, unde locuia, ea a fost prinsă în acel teribil accident, a anunțat debraila.ro. S-a dus pe picioarele ei la spital Daniela a ieșit din mașină și s-a dus pe propriile picioare la Spitalul Județean din Brăila.

Medicii de acolo au constatat că suferise lovituri dure la nivelul capului și au trimis-o la Galați pentru investigații mai amănunțite. Tânăra a fost transportată la Spitalul „Sfântul Andrei” din Galați, dar acolo a murit. Fata suferise lovituri serioase și a avut nevoie de două intervenții chirurgicale la cap. 

Familia a crezut că tânăra a depășit momentul critic și că își va putea relua viața obișnuită. Fata avea o relație și visa să se căsătorească în curând cu persoana iubită.