A murit Meat Loaf. Cântăreţul şi actorul american avea 74 de ani

A murit Meat Loaf. Pe numele real, Michael Lee Aday, interpretul s-a stins din viaţă la 74 de ani, se arată într-un comunicat publicat pe pagina sa oficială de Facebook.A vândut peste 65 de milioane de albume în întreaga lume.

21 ian. 2022, 10:47
A murit Meat Loaf. Cântăreţul şi actorul american avea 74 de ani
A murit Meat Loaf

A murit Meat Loaf. „Inimile noastre sunt frânte să anunţe că incomparabilul Meat Loaf a murit în această seară având-o pe soţia sa Deborah alături.

Fiicele sale Pearl şi Amanda şi prietenii apropiaţi au fost cu el în ultimele 24 de ore”, se arată într-un mesaj pe pagina oficială de Facebook a artistului, scrie Adevarul.ro.

A murit Meat Loaf

În declaraţie se spune: „Anunţăm cu inimile frânte că incomparabilul Meat Loaf s-a stins din viaţă în această seară, cu soţia sa Deborah alături. Fiicele Pearl şi Amanda şi pr ietenii apropiaţi au fost alături de el în ultimele 24 de ore„.

Citeşte şi: Actorul francez Gaspard Ulliel a murit la 37 de ani, după un accident la schi. Artistul i-a interpretat pe Hannibal Lecter şi Yves Saint Laurent

„Bat Out of Hell” al lui Meat Loaf  este printre cele mai bine vândute 35 de albume din istoria muzicii americane, fiind vândut în 14 milioane de copii.

Cariera sa uimitoare s-a întins pe 6 decenii în care a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume și a jucat în peste 65 de filme, inclusiv „Fight Club”, „Focus”, „Rocky Horror Picture Show” și „Wayne’s World”. „Bat Out of Hell”. ” rămâne unul dintre cele mai bine vândute albume din toate timpurile.

Ştim cât de mult a însemnat el pentru mulţi dintre voi şi apreciem cu adevărat toată dragostea şi sprijinul acordat în timp ce trecem prin această perioadă de suferinţă provocată de pierderea unui artist care i-a inspirat pe mulţi şi a unui om frumos”.

Cântăreţ şi actor, Meat Loaf, pe numele său real Marvin Lee Aday, cu o carieră de şase decenii şi peste 100 de milioane de copii ale albumelor sale vândute în întreaga lume, a murit pe 20 ianuarie.