A murit soţia lui Cornel Dinu

Silvia Dinu a încetat din viaţă joi dimineaţa, la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

RomaniaTV.net
15 dec. 2011, 08:48
A murit soţia lui Cornel Dinu

La doar o săptămână după ce i-a fost amputat şi al doilea picior, soţia lui Cornel Dinu, Silvia (63 ani), a încetat din viaţă joi dimineaţa, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Ea suferea de diabet şi ateroscleroză, boli care i-au afectat grav circulaţia sângelui.

După ce în iunie 2010 Silviei Dinu i-a fost amputat piciorul stâng de la genunchi în jos, la începutul săptămânii trecute medicii de la Spitalul Floreasca au decis să îi amputeze şi piciorul drept, pentru a-i salva viaţa.

Problemele de sănătate ale Silviei Dinu s-au accentuat la începtul săptămânii trecute şi atunci familia a decis ca ea să fie trecută sub supravegherea medicilor. Ea a urmat un tratament şi se părea că starea sa se va îmbunătăţi, doctorii spunându-i chiar că va mai rămâne doar câteva zile în spital.

Miercurea trecută medicii de la Floreasca au fost însă nevoiţi să îi inducă starea de comă, din care au scos-o duminică.

Cornel şi Silvia Dinu erau căsătoriţi de 35 de ani. Singurul lor fiu, Corneluş, s-a căsătorit în această vară. Dinu junior a fost nevoit, de altfel, să-şi amâne iniţial nunta din cauza operaţiei de by-pass suferită de Cornel Dinu în luna august, la o lună după ce fostul internaţional suferise un infarct.