A rămas fără picioare după ce a încercat să salveze un sinucigaş VIDEO

Caz incredibil în China. Un student a sărit în faţa unui tren ca să salveze un om care încerca să se sinucidă. Tânărul şi-a pierdut ambele picioare şi a fost declarat erou de către autorităţi. Cel pe care a vrut să-l salveze a suferit răni grave.

RomaniaTV.net
15 iul. 2012, 07:36
A rămas fără picioare după ce a încercat să salveze un sinucigaş VIDEO

Totul s-a petrecut într-o gară din nordul Chinei, unde studentul făcea o perioadă de practică. El a văzut un om întins pe şine, în faţa unui tren. A sărit imediat de pe peron, ca să-l salveze, însă individul era decis să-şi pună capăt zilelor. El l-a împins pe salvator la o parte şi l-a aruncat chiar sub roţile garniturii.

„Nu m-am gândit prea mult la ce fac. Am recaţionat instinctiv. Doream doar să-l trag pe acel om de pe linie, fiindcă se apropia un tren”, a spus studentul erou.

Studenul şi-a pierdut ambele picioare şi a avut nevoie de mai multe operaţii. Medicii spun că e în afara oricărui pericol, însă va rămâne toată viaţa într-un scaun cu rotile. Băiatul frecventa o academie ce antrenează poliţişti specializaţi în paza trenurilor. Colegii săi au fost impresionaţi de ceea ce a făcut.

„Am încercat să-l consolez, să-l fac să se simtă mai bine, dar până la urmă mă liniştea el pe mine. Am fost atât de mişcat, încât nici nu mai ştiu ce să spun. Îl admir foarte mult”, a spus un coleg de-al tânărului mutilat.

Sinucigaşul a scăpat cu viaţă, dar e în stare critică.