A scăpat inelul în ocean chiar în timpul cererii în căsătorie. Imagini virale pe internet: „E 100% real. Norocul meu. Nu va uita niciodată”

Un tânăr din Florida, care se pregătea să-și ceară iubita de soție, a scăpat inelul de logodnă în ocean, chiar în timpul cererii în căsătorie. Momentul demn de cascadorii râsului a fost filmat și a ajuns viral pe internet.
Alina Costache
04 dec. 2022, 15:54
A scăpat inelul în ocean chiar în timpul cererii în căsătorie. Imagini virale pe internet:

„Am scăpat inelul în golf în timpul propunerii mele”, a dezvăluit Scott Clyne într-un videoclip cu el în care apărea scufundându-se în apă pentru a recupera bijuteria, înainte de a pune mult așteptata întrebare.

În clipul video, Scott Clyne și Suzie Tucker se țineau în brațe, în timp ce se aflau pe o barcă, la apusul soarelui. La un moment dat, când iubita lui nu era atentă, a scos cutia cu inelul din buzunarul pantalonilor, însă, din neatenție, a scăpat cutia în ocean.

Nu a stat niciun moment pe gânduri, ci a sărit imediat în apă pentru a recupera inelul. Câteva momente mai târziu, Clyne (35 de ani) s-a întors victorios cu cutia în mână, iar Suzie (32 de ani) a început să râdă, uimită și șocată în același timp de cele întâmplate.

Citește și Cerere în căsătorie spectaculoasă. Un profesor și-a cerut iubita, tot profesoară, în fața clasei pline de elevi: „Nu numai că ieșim împreună, sunt îndrăgostit până peste cap”

Un prieten de pe barcă, care se afla cu ei în acel moment, a scos imediat telefonul mobil și a început să filmeze. L-a ajutat pe prietenul său să se urce înapoi în barcă, iar acesta și-a cerut iubita de soție. Deși clipul nu are sunet, Suzie a fost foarte emoționată și a acceptat să-i devină soție.

„Acesta este 100% real. 100% norocul meu. 100% nu va uita niciodată…”, a povestit ulterior Clyne.

Tânărul le-a explicat și urmăritorilor săi de pe rețelele sociale cum s-a întâmplat totul. „Am scăpat inelul în golf în timpul cerii în căsătorie”, a scris Clyne.

Citește și Cum a distrus un angajat Disneyland o cerere în căsătorie planificată până la cel mai mic detaliu. „Nu ne mai pot da momentul înapoi și e singurul lucru pe care îl vreau”

El a descris și reacția logodnicei sale. „Era într-o stare de panică completă”. Videoclipul s-a încheiat cu o fotografie cu ei sărutându-se și cu precizarea: „Ea tot a spus da”.

„Aveam inelul în buzunarul din spate și când m-am dus să-l iau, colțul cutiei de inel s-a prins în partea de sus a buzunarului și mi-a alunecat din mâini, sărind în apă. Totul a fost o neclaritate după aceea. Am intrat în panică și am reacționat ducându-mă după cutia cu inelul. Din fericire, am reușit să recuperez inelul!”

Videoclipul a fost distribuit pe TikTok și a strâns 1,5 milioane de aprecieri și aproape 28.000 de distribuiri.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!