A scăpat inelul în ocean chiar în timpul cererii în căsătorie. Imagini virale pe internet: „E 100% real. Norocul meu. Nu va uita niciodată”

Un tânăr din Florida, care se pregătea să-și ceară iubita de soție, a scăpat inelul de logodnă în ocean, chiar în timpul cererii în căsătorie. Momentul demn de cascadorii râsului a fost filmat și a ajuns viral pe internet.

04 dec. 2022, 15:54
A scăpat inelul în ocean chiar în timpul cererii în căsătorie. Imagini virale pe internet: „E 100% real. Norocul meu. Nu va uita niciodată”

„Am scăpat inelul în golf în timpul propunerii mele”, a dezvăluit Scott Clyne într-un videoclip cu el în care apărea scufundându-se în apă pentru a recupera bijuteria, înainte de a pune mult așteptata întrebare.

În clipul video, Scott Clyne și Suzie Tucker se țineau în brațe, în timp ce se aflau pe o barcă, la apusul soarelui. La un moment dat, când iubita lui nu era atentă, a scos cutia cu inelul din buzunarul pantalonilor, însă, din neatenție, a scăpat cutia în ocean.

Nu a stat niciun moment pe gânduri, ci a sărit imediat în apă pentru a recupera inelul. Câteva momente mai târziu, Clyne (35 de ani) s-a întors victorios cu cutia în mână, iar Suzie (32 de ani) a început să râdă, uimită și șocată în același timp de cele întâmplate.

Citește și Cerere în căsătorie spectaculoasă. Un profesor și-a cerut iubita, tot profesoară, în fața clasei pline de elevi: „Nu numai că ieșim împreună, sunt îndrăgostit până peste cap”

Un prieten de pe barcă, care se afla cu ei în acel moment, a scos imediat telefonul mobil și a început să filmeze. L-a ajutat pe prietenul său să se urce înapoi în barcă, iar acesta și-a cerut iubita de soție. Deși clipul nu are sunet, Suzie a fost foarte emoționată și a acceptat să-i devină soție.

„Acesta este 100% real. 100% norocul meu. 100% nu va uita niciodată…”, a povestit ulterior Clyne.

Tânărul le-a explicat și urmăritorilor săi de pe rețelele sociale cum s-a întâmplat totul. „Am scăpat inelul în golf în timpul cerii în căsătorie”, a scris Clyne.

Citește și Cum a distrus un angajat Disneyland o cerere în căsătorie planificată până la cel mai mic detaliu. „Nu ne mai pot da momentul înapoi și e singurul lucru pe care îl vreau”

El a descris și reacția logodnicei sale. „Era într-o stare de panică completă”. Videoclipul s-a încheiat cu o fotografie cu ei sărutându-se și cu precizarea: „Ea tot a spus da”.

„Aveam inelul în buzunarul din spate și când m-am dus să-l iau, colțul cutiei de inel s-a prins în partea de sus a buzunarului și mi-a alunecat din mâini, sărind în apă. Totul a fost o neclaritate după aceea. Am intrat în panică și am reacționat ducându-mă după cutia cu inelul. Din fericire, am reușit să recuperez inelul!”

Videoclipul a fost distribuit pe TikTok și a strâns 1,5 milioane de aprecieri și aproape 28.000 de distribuiri.