Abia acum s-a aflat! Legătura dintre Răzvan Simion şi Emily Burghelea, fosta asistentă de la Acces Direct

Emily Burghelea a fost asistentă la  Acces Direct până acum câteva zile, când a demisionat din cauza faptului că echipa nu face nimic s-o ajute pe Vulpiţa, după ce s-a plâns că a fost bătută de soţul ei, Viorel.

RomaniaTV.net
17 iun. 2020, 13:55
Abia acum s-a aflat! Legătura dintre Răzvan Simion şi Emily Burghelea, fosta asistentă de la Acces Direct

În anul 2018, Emily Burghelea era mai decisă ca niciodată să lucreze în televiziune, așa că a venit la Neatza cu Răzvan și Dani, pentru a da o probă. Destul de tânără și fără experiență, fosta asistentă de la Acces Direct a încercat să se descurce așa cum a putut, pentru a obține postul, numai că după câteva apariții TV, moderatorii de la Antena 1 și-au dat seama că Emily nu este, de fapt, omul pe care îl caută ei, așa că blondina nu a fost acceptată.

Am 19 ani, eu sunt anul I la facultate, sunt din Constanța, la Comunicare și Relații Publice. Mă pregătesc intens…” a spus Emily Burghelea, la momentul respectiv, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Să, ce?” a întrebat-o imediat Răzan Simion.

Să mă angajez la Neatza, a mai completat Emily.

Doamne ferește! a conchis moderatorul, zâmbind.

Citeşte şi: Mirela Vaida face lumină asupra demisiei fostei sale asistente: „A făcut ceva ce nu trebuia să facă. Nu e profesional”

Fosta asistentă de la Acces Direct o face pe praf pe Mirela Vaida

Emily Burghelea şi-a dat demisia în direct de la Acces Direct. Fosta asistentă a făcut declaraţii şocante într-un video urcat pe o reţea de socializare, adăugând o altă variantă a plecării sale. Aceasta a atacat-o chiar şi pe Mirela Vaida, declarând că aceasta i-a vorbit urât după ce camerele s-au închis, iar în faţa telespectatorilor a adoptat o altă atitudine, pentru a le câştiga simpatia.

Nu mă plătesc cu un milion de euro ca să știu eu ce minciună trebuie să zic, ca să le iasă lor regia. Mirela, eu te iubesc și te respect pentru că ești un artist, dar văd că de ieri până azi te-ai schimbat la 180 de grade. Ieri m-ai bălăcărit, iar azi spui că ți-am fost ca o soră, ca o fetiță…de ce, să atragi admirația publicului?” a spus Emily Burghelea, în vlogul său.

Citeşte şi: Bombă în showbiz! Şi-a dat demisia de Acces Direct! Acuzaţii dure la adresa Antenei 1: „E sub demnitatea umană”

Fosta asistentă a declarat că nu mai suportă faptul că Vulpița este bătută de Viorel. Scandalul a izbucnit şi după ce Emily i-ar fi invitat pe cei doi soţi la un grătar la ea acasă. Asistenta de la Acces Direct, împreună cu iubitul său, i-ar fi îmbătat pe cei doi soți din Blăgești și i-ar fi filmat, potrivit surselor noastre. În momentul în care șefii din Antenă au aflat ce ar fi făcut blondina în weekend s-ar fi supărat teribil și i-ar fi spus acesteia că primește să-și găsească un nou job, într-o săptămână.

Emily Burghelea s-ar fi răzbunat și a anunțat, luni seară, că își dă demisia, motivând că nu mai poate lua parte la mușamalizarea violențelor la care o supune Viorel pe Vulpiță.