Ies la iveală noi abuzuri făcute de procurorul Lucian Onea. Dezvăluirile făcute de fostul şofer al Anei Maria Pătru VIDEO

Fostul șofer al Anei Maria Pătru le-a spus miercuri judecătorilor cum Lucian Onea, fostul şef al DNA Ploieşti, îi cerea detalii din viața intimă a fostei sale șefe. Mai mult Onea îi prezentase demisia Anei Maria Pătru și se lăuda martorilor din dosar că a pus-o să renunțe la funcție.

13 mart. 2019, 20:09
Ies la iveală noi abuzuri făcute de procurorul Lucian Onea. Dezvăluirile făcute de fostul şofer al Anei Maria Pătru VIDEO

Tot mai multe abuzuri făcute de Lucian Onea în dosarul Anei Maria Pătru ies la iveală. Potrivit România TV, la termenul de miercuri unul dintre martori a povestit abuzurile făcute de Lucian Onea asupra lui. Şoferul Anei Maria Pătru a povestit că Onea nu l-a întrebat de suspecţii din dosar ci l-a interesat doar dacă avea cunoştinţă despre relaţii intime pe care ea le-ar fi putut avea, iclusiv poate cu lideri politici.

Lucian Onea mi-a pus o singură întrebare: Ce prieteni intimi are Ana Maria Pătru în afară de Cernăianu. Lucian Onea mi-a zis „nu înțelegi ca Pătru nu mai este ? Nu-ți fie teamă, eu am pus-o sa-și dea demisia, nu mai e „. Și mi-a arătat demisia scrisă de mână!„, a declarat şoferul Anei Maria Pătru.

Citeşte şi Lucian Onea vrea să rămână şef la DNA Ploieşti. Curtea de Apel Bucureşti judecă primul termen la contestaţia ordinului de revocare

Procurorul de elită al lui Kovesi a reușit să întocmească rechizitoriul din dosar cu nu mai puțin de opt denunțuri date de o singură persoană, Irina Socol. Lucian Onea, pe lângă faptul că i-a acordat Irinei Socol trei identitati protejate în acest dosar, a și secretizat trei denunturi care au fost declasificate de Tribunalul Municipiului Bucureşti şi s-a constatat ca si acestea sunt date tot de Socol.

Următorul termen din dosar a fost stabilit în luna aprilie. Atunci alți martori vor fi audiați, printre care și menajera Anei Maria Pătru.