Accident cu opt victime pe DN1

Val de tragedii in ultimele ore, la inceputul celui mai aglomerat weekend din acest an. Nu mai puțin de opt oameni au fost raniti după ce 4 mașini s-au ciocnit, intr-un accident in judetul Brașov.

13 aug. 2021, 20:44
Accident cu opt victime pe DN1

Un accident rutier în care ar fi fost implicate patru autovehicule a avut loc, în această seară, pe DN 11, între Brașov și Hărman.

Potrivit mr. Adrian Terciu, reprezentant ISU Brașov, sunt 8 victime – conștiente, neîncarcerate. Acestea au fost asistate la fața locului, fără a avea nevoie de transport la spital. S-au deplasat la față locului 4 ambulanțe SMURD și 2 autospeciale cu apă și spumă, dintre care una cu modul pentru descarcerare.

Se asigură măsurile de siguranță. Traficul este blocat pe o bandă a sensului spre Hărman, din datele pe care le avem.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că vineri pe DN 1 Făgăraş – Braşov, kilometrul 229, la intrare în localitatea Mândra, judeţul Braşov, a avut loc un accident rutier între un autoturism şi un tir.

Accident şocant în Sălaj. Mașini de poliție și jandarmi, spulberate de un TIR – FOTO

Potrivit unui comunicat de presă, în urma impactului a rezultat o victimă, conştientă, evaluată medical la faţa locului.

Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, estimându-se reluarea acesteia în 45 – 60 de minute.

De asemenea, un carambol în care au fost implicate patru maşini a avut loc, vineri dimineaţa, pe DN 13, în localitatea Feldioara din judeţul Brașov.

Val de accidente în România, la sfârşit de weekend. Mai multe persoane şi-au pierdut viaţa, iar altele sunt grav rănite

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri în urma accidentului, iar trei oameni au fost răniţi. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe DN 13, la kilometrul 19+200, la ieșire din localitatea Feldioara către Rotbav, județul Brașov. Poliţiştii sunt la faţa locului şi dirijează maşinile blocate în coloană pe rute ocolitoare.