Accident cu şapte răniţi în judeţul Iaşi. Două persoane sunt în stare gravă

Şapte persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut, luni dimineaţă, pe drumul judeţean Iaşi-Voineşti, după ce un autoturism al cărui şofer a pierdut controlul volanului s-a ciocnit cu un microbuz.

RomaniaTV.net
14 mai 2012, 06:35
Accident cu şapte răniţi în judeţul Iaşi. Două persoane sunt în stare gravă

Un accident grav a avut loc, luni dimineaţa, în localitatea Valea Ursului unde un microbuz a lovit un autoturism.

Potrivit poliţiştilor ieşeni, şoferul unui autoturism Cielo a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat pe contrasens, lovind un microbuz în care se aflau cinci persoane, potrivit Mediafax.

Cei doi ocupanţi ai autoturismului, precum şi cei cinci pasageri ai microbuzului au fost răniţi.

Pentru scoaterea celor două persoane din autoturism, care au fost cel mai grav rănite, a intervenit un echipaj de descarcerare.

„Microbuzul aparţine unui bărbat din localitatea Ţibăneşti, iar în maşină se aflau nişte cunoscuţi ai şoferului. Două dintre persoanele rănite din microbuz au refuzat să fie transportate la spital. Ceilalţi cinci răniţi au fost duşi la spital. Pe numele şoferului autoturismului a fost întocmit dosar penal”, a declarat Anca Vijiac, purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi.

Purtătorul de cuvânt al SMURD Iaşi, medicul Diana Cimpoeşu, a afirmat că victimele au fost aduse la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

„Unul dintre răniţi este deja în sala de operaţie, iar un altul este la terapie intensivă. O a treia persoană se află internată în spital, dar starea sa nu este gravă. Celelalte patru persoane rănite în accident au fost investigate şi este posibil să fie lăsate acasă întrucât leziunile suferite nu sunt grave”, a precizat medicul Diana Cimpoeşu.