Accident cu şase victime după ce un BMW a intrat pe contrasens

Accident grav de circulație, sâmbătă seară, la Parța. Doi adulți și patru copii au fost transportați la spital după ce un șofer a intrat pe contrasens. Pompierii de la ISU Timiș au fost chemați la fața locului.

11 dec. 2022, 07:19

Doi adulți și patru copii au ajuns la spital după ce un șofer cu BMW a intrat pe contrasens, la Parța. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș, un bărbat în vârstă de 40 de ani, aflat la volanul unui BMW, pe DJ 593, a condus dinspre Parța înspre Timișoara și, la un moment dat, s-a angajat într-o depășire acroșând un autoturism ce se deplasa în aceeași direcție. L-a scos în afara părții carosabile.
Din fericire, nu există niciun decedat în mașina ce a ajuns pe marginea drumului. Apoi, același șofer cu BMW a intrat pe contrasens și a lovit un Audi condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani.

A fost activat planul roşu, accident grav, un autocar cu 33 de pasageri s-a răsturnat la Arad. A fost cerut ajutor Ambulanţei Timiş

Pompierii de la ISU Timiș au fost chemați la fața locului pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim-ajutor.

„La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului 2 Timișoara cu o autospecială de primă intervenție și comandă și două echipaje SMURD. În sprijinul lor au intervenit patru ambulanțe. Accidentul s-a produs între trei autoturisme. Opt persoane au fost implicate, dintre care șase victime (doi adulți și patru copii) au fost transportate la spital, conștiente și cooperante”, a transmis, sâmbătă seara, ISU Timiș.
În urma impactului, șase persoane au fost rănite, patru copii și doi adulți, care se deplasau în BMW și Audi.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

 

Un accident rutier care a implicat o maşină a poliţiei, în Bucureşti. Trei persoane au ajuns la spital

Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe o stradă din Sectorul 1, sâmbătă după amiază, în care a fost implicată o maşină a poliţiei, şi în urma căruia trei persoane au ajuns la spital.

Mihaela, tânăra de 29 de ani care a murit în teribilul accident din Iaşi de Moş Nicolae, condusă pe ultimul drum

Din informaţiile preliminare, conducătorul unei autospeciale de poliţie care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe o stradă din sectorul 1, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului “Cedează trecerea”, iar din impact, autospeciala de poliţie a fost proiectată într-un autovehicul parcat, care l-a rândul său, a lovit un stâlp de iluminat public.

În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea conducătorul autospecialei şi a celorlalţi doi poliţişti aflaţi în auto, care au fost transporţi la spital pentru îngrijri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind 0. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul de circulaţie. Pe durata efectuării cercetării la faţa locului, traficul rutier a fost restricţionat.