Accident cu trei maşini pe DN 6 în zona viaductului Bahna. Un bărbat de 25 de ani a murit

Trei autovehicule - o autoutilitară şi două autotrenuri - au fost implicate, luni, într-un accident rutier produs pe DN 6, între Orşova şi Turnu Severin, în zona viaductului Bahna. În urma impactului, unul dintre şoferi, un tânăr în vârstă de 25 de ani, a murit.

19 iul. 2021, 13:26
Accident cu trei maşini pe DN 6 în zona viaductului Bahna. Un bărbat de 25 de ani a murit

Accident cu trei maşini pe DN 6 în zona viaductului Bahna. O autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD au intervenit pentru salvarea victimelor. La sosirea pompierilor, şoferul autoutilitarei, un tânăr de 25 de ani, nu prezenta semne vitale, fiind încarcerat. Ulterior, tânărul a fost declarat decedat.

De asemenea, şoferul unuia dintre TIR-uri, un bărbat de 40 de ani, din județul Bacău, a fost rănit grav.

Citeşte şi: Accident cu trei maşini pe Autostrada Soarelui. Trafic aglomerat pe sensul de mers către litoral

„Pompierii au acţionat pentru extragerea victimei, pe care au predat-o echipajelor SMURD şi SAJ. (…) Cea de-a doua victima a accidentului, şoferul unuia dintre autotrenuri, a primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD, ulterior fiind transportat la spital, în stare de conştienţă”, a informat ISU Mehedinţi.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Traficul rutier a fost blocat în zonă pentru circa o oră.

Citeşte şi: Mamă cu copilul în brațe, lovită cu pumnul în faţă de tatăl unui alt copil după un conflict la locul de joacă. Femeia a ajuns în stare gravă la spital

Tot luni, trei autoturisme au fost implicate într-o tamponare produsă la kilometrul 149 al autostrăzii A2, a anunţat Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

„În zona kilometrului 149, pe sensul către litoral, a avut loc o tamponare în care au fost implicate trei autoturisme. Unul dintre aceste autoturisme a rămas blocat în banda doi. Pe timpul scoaterii acestuia în afara părţii carosabile, traficul va fi oprit 5-15 minute”, se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Conform aceleiaşi surse, pe Autostrada Soarelui este în continuare aglomerat tronsonul dintre Feteşti şi Constanţa, pe sensul de mers către litoral.

De asemenea, pe DN 39 Constanţa-Mangalia, traficul rutier se desfăşoară mai îngreunat la Agigea şi pe raza staţiunii Eforie Nord.