Accident cumplit cu trei victime, în Cluj. Un tânăr de 22 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin într-un alt autoturism

Un accident cumplit s-a petrecut, vineri dimineaţă, în judeţul Cluj. Trei persoane au fost rănite după ce un şofer în vârstă de 22 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un alt autoturism.

17 sept. 2021, 11:57
Accident cumplit cu trei victime, în Cluj. Un tânăr de 22 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin într-un alt autoturism

Accident cumplit cu trei victime, în Cluj. Trei persoane au fost rănite în urma impactului dintre două autoturisme. Accidentul s-a petrecut în afara localităţii Morlaca din judeţul Cluj.

Accident cumplit cu trei victime, în Cluj

Citeşte şi Accident grav în Neamţ. O şoferiţă s-a răsturnat cu maşina în curtea unei case

Potrivit poliţiştilor, şoferul în vârstă de 22 de ani circula din direcţia Cluj-Napoca înspre Oradea, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului şi a lovit un alt autoturism care circula din sens opus. În urma impactului ambii şoferi şi o pasageră au fost răniţi.

„Conducătorul unui autoturism în vârstă de ani 22 de ani, din municipiul Oradea, care circula din direcția Cluj-Napoca înspre Oradea ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune laterală cu un autovehicul care se deplasa din sensul opus, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Tîrgu Mureș.

În urma impactului dintre cele două vehicule a rezultat rănirea conducătorilor auto și a unei femei care se afla în autoturismul condus de tânărul de 22 de ani”, a transmis IPJ Cluj.

Accident grav în Constanţa. Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu TIR-ul într-o râpă

Un tânăr de doar 23 de ani a murit vineri dimineaţă după ce TIR-ul pe care îl conducerea a sărit peste balustradă pe Autostrada A 4 în apropierea sensului giratoriu de la intrare pe podul nou de la Agigea. TIR-ul a căzut într-o râpă adâncă de aproximativ 20 de metri.

„În această dimineață, în jurul orei 05.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe A4 – dinspre A2 către DN 39 A (Poarta 9 Port Constanța).

În urma cercetărilor, s-a stabilit că un bărbat, de 23 de ani, a condus un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor cu semiremorcă, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu rondoul unui sens giratoriu, ulterior părăsind partea carosabilă și căzând într-o prăpastie de aproximativ 20 de metri”, a transmis IPJ Constanţa.

În urma impactului extrem de violent autotrenul a fost distrus aproape în totalitate, iar șoferul a rămas încarcerat în cabină.

Tânărul de 23 de ani a fost scos inconştient dintre fiarele contorsionate. În zadar au încercat cadrele medicale să-l resusciteze. Bărbatul a fost declarat decedat.

Citeşte şi Accident de coșmar pe calea ferată Galați-Bârlad. Trenul a lovit din plin un excavator, șoferul a murit