Accident cumplit în Botoșani! Trei tineri găsiți morți pe câmp, după ce s-au răsturnat cu mașina

Trei tineri au murit în noaptea de duminică spre lumi, pe raza comunei Ripiceni, județul Botoșani. Un altul a fost grav rănit, după ce aceștia s-au răsturnat cu mașina pe un câmp.

18 oct. 2021, 08:14
Accident cumplit în Botoșani! Trei tineri găsiți morți pe câmp, după ce s-au răsturnat cu mașina

Accident cumplit în Botoșani!

Tinerii de 21, 22, respectiv 24 de ani nu au mai avut nicio șansă, au fost găsiți morți pe câmp. Victima care a reușit să supraviețuiască, în vârstă de 24 de ani, a suferit o fractură de antebraț, și a fost dusă la spital de echipajul SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Săveni. Autoturismul s-a răsturnat într-un lan de porumb.

La locul intervenției au ajuns și două echipaje medicale ale SAJ, dar nu s-a mai putut face nimic pentru cei trei. Tânărul care se afla la volan era polițist.

„Autoturismul în care se aflau cei patru s-a răsturnat pe un câmp, într-un lan de porumb. Cei trei tineri decedaţi au fost găsiţi pe câmp. Al patrulea pasager era în maşină. La locul intervenţiei au ajuns şi două echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, dar nu s-a mai putut face nimic pentru cei trei”, a afirmat reprezentantul ISU.

Accident grav în Capitală!

În urmă cu două zile a avut loc un accident grav în Capitală. Incidentul a avut loc pe sensul către Piața Presei. Un autoturism în care se aflau patru persoane a intrat frontal într-un copac. Două persoane au fost încarcerate.

”În jurul orei 22.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șos. Pavel D. Kiseleff. Din primele informații, conducătorul unui autovehicul în vârsta de 19 de ani care se deplasa pe Șos. Pavel D. Kiseleff dinspre Piața Arcul de Triumf către Piața Presei Libere, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un copac.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a celor doi pasageri în vârstă de 16, respectiv 18 ani. Ambii ocupanți au fost transportați la Spitalul Grigore Alexandrescu în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier. La acest moment este restricționat traficul rutier pe Șos. Pavel D. Kiseleff (locală)”, potrivit unui comunicat al Poliției.