Accident cumplit provocat de un şofer în vârstă de 76 de ani, în Bucureşti. O persoană a murit iar alta este în stare gravă

Un accident cumplit a avut loc, luni seară, în Bucureşti. Două persoane au fost lovite de o maşină în timp ce traversau strada. În urma impactului, una dintre ele a murit iar cealaltă este în stare gravă. 

RomaniaTV.net
07 sept. 2020, 18:13

Accidentul s-a petrecut pe Şoseaua Chitilei. 

„În jurul orei 20.40, prin apel 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe Șos Chitilei, în care au fost implicați un autovehicul și 2 pietoni.

Din primele date, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 76 de ani care se deplasa pe Șos. Chitilei, dinspre Bd. Laminorului către ieșirea din Mun. București, în momentul în care a ajuns la intersecția cu Str. Aeroportului, a accidentat 2 bărbați în vârstă de aproximativ 50 ani.

În urma impactului, unul dintre pietoni a decedat, iar cel de-al doilea a fost rănit grav și primește îngrijiri medicale.

A fost testat conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Traficul rutier este restricționat pe Sos Chitila, sensul de ieșire, circulând-se alternativ pe celălalt sens.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, precizează Brigada Rutieră.

Citeşte şi Accident mortal între o ambulanţă şi o autoutilatară. O persoană a ars de vie