Accident MORTAL în Vrancea. O femeie de 57 de ani şi-a pierdut viaţa

Polițiștii rutieri din Vrancea au fost solicitați prin apel 112 să intervină în localitatea Tâmboești, la un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme.

14 mart. 2021, 18:16
Accident MORTAL în Vrancea. O femeie de 57 de ani şi-a pierdut viaţa

Accident mortal în Vrancea. Conform apelului la 112, 3 persoane au suferit leziuni, una dintre acestea fiind încarcerată. Persoanei care a fost încarcerată i se aplică manevre de resuscitare.

Accident mortal in Vrancea

„Din nefericire, echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă a declarat decesul persoanei căreia i s-au aplicat manevrele de resuscitare. Este vorba despre o femeie în vârstă de 57 de ani, din localitate. În urma testării celor doi conducători auto implicați în accident, s-a înregistrat o alooolemie de 0,06 mg/l., la unul dintre ei”, se arată în comunicatul IPJ Vrancea, citat de Monitoruldevrancea.

Accident mortal in Vrancea

Accident cu două victime în Vâlcea

Un accident rutier în care două persoane şi-au pierdut viaţa a avut loc duminică dimineaţă în judeţul Vâlcea, pe un drum comunal dintre localităţile Botorani şi Oveşelu.

Datele arată că şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar autovehiculul s-a izbit de un copac. Conform datelor furnizate de oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă General Magheru, echipele de intervenţie au fost solicitate duminică dimineaţă, în jurul orei 7:30, să intervină la un accident rutier in comuna Măciuca, sat Botorani, din judeţul Vâlcea, unde un autovehicul a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit de un copac.

„Apelantul care a anunţat accidentul a comunicat ca a văzut două victime încarcerate inconştiente. La fata locului au fost trimise trei echipaje de la Garda de Intervenţie Măciuca, şi Detaşamentul de pompieri Drăgăşani”, informează ISU Vâlcea.

Citeşte şi: Panică pe străzile din Capitală! S-a tras cu gloanțe de oțel în Sectorul 1: ”Dacă copilul era în mașină, îl omora pe loc”