Accident cumplit în Constanţa. Trei persoane au murit şi una este în comă. Hunedoara, un copil de un an a murit VIDEO

Un accident cumplit a avut loc, duminică după-amiază, în judeţul Constanţa. Trei persoane au murit şi o persoană este în comă, în urma impactului dintre două autoturisme. 

RomaniaTV.net
20 sept. 2020, 13:18
Accident cumplit în Constanţa. Trei persoane au murit şi una este în comă. Hunedoara, un copil de un an a murit VIDEO

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că pe DN 2A (E 60) Constanţa – Hârşova, în zona localităţii Ghindăreşti, judeţul Constanţa, a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme. În urma impactului, trei persoane au decedat, iar una a fost rănită grav.

Circulaţia este oprită total. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, la faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe şi elicopterul SMURD.

„Am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier la Ghindăreşti. Din primele informaţii ar fi patru victime încarcerate, două declarate decedate, alte două inconştiente. Forţele alocate la faţa locului sunt echipajul SMURD C de Terapie Intensivă Mobilă, un echipaj SMURD B, autospeciala de descarcerare, elicopterul SMURD şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Ana Maria Stoica.

Hunedoara: Un copil de un an a murit într-un accident de circulaţie

Un copil de un an şi trei luni şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de circulaţie care a avut loc duminică în localitatea Hăşdău, din judeţul Hunedoara, el călătorind într-o maşină care circula regulamentar, dar care a fost lovită de un autoturism ce a intrat pe contrasens într-o curbă, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum.

Copilul se afla pe scaunul din faţă al maşinii, în braţele bunicii sale, el suferind un traumatism cranian grav, unul la nivelul gâtului şi altul la piept, potrivit medicilor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Vinovat de producerea accidentului este un bărbat de 47 de ani, din municipiul Hunedoara, care nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a tamponat frontal autoturismul condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Topliţa.

„În urma accidentului a rezultat decesul unui minor în vârstă de un an, care se afla în braţele bunicii sale, de 44 de ani, pe scaunul din dreapta faţă, şi rănirea uşoară a unei femei de 45 de ani, din Hunedoara, pasageră în autoturismul care a produs evenimentul rutier. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

În urma impactului, copilul a suferit mai multe traumatisme şi a fost preluat, iniţial, de o altă maşină, după care a fost predat unui echipaj de la Ambulanţă.

„Colegii mei au preluat copilul în stare de inconştienţă şi au început manevrele de resuscitare în drum spre UPU Hunedoara. Manevrele au continuat şi la UPU, dar, din păcate, fără succes”, a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu. 

Incident inexplicabil la Sibiu: O femeie de 42 de ani a murit după ce a intrat cu bicicleta în uşa unui garaj

O femeie de 42 de ani a murit, după ce a intrat duminică după-amiaza cu bicicleta în uşa unui garaj din Mediaş, judeţul Sibiu.

Accident cumplit la Sibiu: O femeie de 42 de ani a murit după ce a intrat cu bicicleta în uşa unui garaj

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul a avut loc pe strada Fântânele din Mediaş.

Din primele cercetări făcute la faţa locului, se pare că femeia a intrat în uşa unui garaj în timp ce se deplasa cu bicicleta.

La locul accidentului s-au deplasat un echipaj SMURD şi unul de la Ambulanţă, care au găsit femeia de 42 de ani inconştientă. „S-au aplicat manevrele de resuscitare, dar fără răspuns, aceasta fiind declarată decedată”, a transmis ISU Sibiu.

Poliţiştii Biroului Rutier Mediaş continuă cercetările în acest caz.

Centrul Infotrafic: Trafic aglomerat pe sensul spre Capitală al DN 6, în judeţul Giurgiu, şi pe DN 1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei

Traficul este aglomerat, duminică după-amiază, pe sensul spre Capitală al DN 6, între Valea Plopilor şi Mihăileşti (judeţul Giurgiu), şi pe DN 1, în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, anunţă Centrul Infotrafic.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu traficul întrerupt ca urmare a vreunui eveniment rutier.

„În ceea ce priveşte fluenţa traficului, semnalăm că din cauza numărului mare de automobilişti, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul către Capitală al DN 6 (E70) Alexandria – Bucureşti, pe tronsonul Valea Plopilor – Mihăileşti (judeţul Giurgiu) şi pe DN 1 Braşov – Ploieşti, în zona staţiunilor montane Predeal – Azuga – Buşteni”, arată sursa citată.

Totodată, potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, circulaţia rutieră este închisă, duminică, între orele 08.00 şi 17.00, cu deschidere în intervalul orar 12.30 – 13.30, pe Transalpina (DN 67C), între kilometrii 17 şi 22, în vederea desfăşurării unei competiţii de automobilism sportiv.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să manifeste disciplină la volan şi să conducă prudent.