Accident CUMPLIT pe centura ocolitoare din Gherla. Un copil de şapte ani a MURIT şi alte şase persoane au fost rănite

Imagini de coşmar în urma unui accident produs pe centura ocolitoare a oraşului Gherla, judeţul Cluj. Un copil de şapte ani a murit, iar alte şase au rănite, după ce două maşini s-au ciocnit violent. În urma impactului violent, unul dintre autoturisme a ieşit de pe şosea, a lovit un stâlp şi s-a răsturnat.

RomaniaTV.net
21 aug. 2020, 19:51
Accident CUMPLIT pe centura ocolitoare din Gherla. Un copil de şapte ani a MURIT şi alte şase persoane au fost rănite

Accidentul a avut loc, vineri seară, pe centura ocolitoare a municipiului Gherla.

„Din primele verificări rezultă faptul ca un conducător auto un vârstă de 34 de ani, din municipiul Gherla, ar fi pătruns de pe un drum secundar pe DN 1C, fara a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa înspre Gherla”, a anunţat Poliţia Judeţeană Cluj, conform News.ro.

În urma impactului violent dintre cele două autoturisme, maşina condusă de un bărbat de 34 de ani a ieşit de pe drum, s-a lovit de un stâlp din beton şi apoi s-a răsturnat.

Şase persoane au fost rănite, iar un copil de şapte ani, din municipiul Gherla, a murit. Minorul se afla în autoturismul care s-a dat peste cap.

La faţa locului au fost trimise  două autospeciale de descarcerare, 2 ambulanţe SMURD şi 3 ambulanţe SAJ, conform ISU Cluj.

Copilul care a fost declarat decedat fusese supus unor manevre de resuscitare, fără rezultat însă.

Orban, despre contestarea moţiunii la CCR. „E neconstituţional. Niciun lider politic nu poate să-şi bată joc de această instituţie”