Accident feroviar, pe ruta Oradea-Arad. Circulaţia trenurilor a fost blocată

Trenul de călători de pe ruta Oradea - Arad, care a deraiat de un boghiu între staţiile CF Ciumeghiu şi Salonta, a fost repus pe şină şi retras în staţia Salonta, din judeţul Bihor. Circulaţia trenuri a fost reluată începând cu ora 20.35, în condiţii de siguranţă.

RomaniaTV.net
21 feb. 2012, 17:42
Accident feroviar, pe ruta Oradea-Arad. Circulaţia trenurilor a fost blocată

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că trenul R 15.111 al operatorului privat SC Regional SRL, care a deraiat de un boghiu între staţiile CF Ciumeghiu şi Salonta, din judeţul Bihor, a fost repus pe şină în jurul orei 19.50, iar la ora 20.20 a fost retras în staţia Salonta, potrivit unui comunicat de presă.

Circulaţia trenurilor blocate a fost reluată începând cu ora 20.35 în condiţii de siguranţă. În urma acestui incident, patru trenuri de călători, care au staţionat în gările adiacente până la reluarea circulaţiei în condiţii de siguranţă, vor înregistra întârzieri la destinaţie. Astfel, este vorba despre trenul IR 1930, care circulă pe relaţia Oradea – Timişoara, trenul IR 1743, care circulă pe relaţia Timişoara Nord – Baia Mare, trenul IR 1833 care circulă între Iaşi şi Timişoara şi trenul IC 536 care circulă pe relaţia Timişoara – Cluj.

Până la redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă, mai multe trenuri de călători au staţionat în gările adiacente.