Accident grav! A murit pe loc după ce a traversat neregulamentar

Accident grav în Vaslui, după ce un bărbat care s-a angajat în traversarea neregulamentară a unui drum a fost lovit mortal de o maşină, pe raza comunei vasluiene Puşcaşi.

RomaniaTV.net
05 oct. 2019, 12:51
Accident grav! A murit pe loc după ce a traversat neregulamentar

„Un conducător auto în vârstă de 26 de ani, din comuna Dragomireşti, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în judeţul Vaslui, care se deplasa pe DN 2F dinspre Vaslui spre Bacău, a surprins şi accidentat un bărbat care se angajase în traversarea neregulamentară a drumului şi care nu a fost încă identificat. Şoferul avea permisul de conducere valabil, nu consumase alcool şi le-a declarat poliţiştilor că nu a putut evita impactul. În urma accidentului, victima a suferit leziuni grave, fiind resuscitată de membrii echipajului medical care a intervenit la faţa locului. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili atât împrejurările în care s-a produs accidentul, cât şi identitatea victimei.

În cauză a fost deschis dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.