Accident grav în mijlocul orașului Cluj-Napoca! Un biciclist a lovit în plin o mamă cu cei doi copii ai săi. Bărbatul a căzut lat pe șosea| VIDEO

Un biciclist inconștient a provocat miercuri după-amiază un accident grav care i-a pus viața în pericol lui, dar și unei mame cu cei doi copii ai săi, ce traversau strada regulamentar. Bărbatul care mergea cu viteză a intrat în plin într-un grup de oameni ce începuseră să traverseze la o trecere de pietoni semnalizată cu semafor.

RomaniaTV.net
27 iul. 2023, 11:15
Accident grav în mijlocul orașului Cluj-Napoca! Un biciclist a lovit în plin o mamă cu cei doi copii ai săi. Bărbatul a căzut lat pe șosea| VIDEO
Accident grav în mijlocul orașului Cluj-Napoca! Un biciclist a lovit în plin o mamă cu cei doi copii ai săi.

Accident grav în mijlocul orașului Cluj-Napoca! Întregul moment a fost surprins de camera de bord a unui autoturism care a oprit la un semafor. Aceasta a devenit virală, după ce șoferul autoturismului a postat-o pe rețelele de socializare stârnind revolta internauților.

Citește și O româncă din Italia a lovit în plin un medic, apoi l-a lăsat să moară. Ce a făcut femeia după ce a fugit de la locul accidentului

Accident grav în mijlocul orașului Cluj-Napoca!

Potrivit imaginilor publicate pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca, accidentul a avut loc miercuri, la ora 17.10, pe strada Memorandumului din Cluj-Napoca.

Atunci când un grup mare de oameni a început să traverseze la o trecere de pietoni semnalizată cu semafor un biciclist care mergea cu viteză pe banda destinată autobuzelor a intrat în plin în pietoni.

O mamă și cei doi copii ai săi care abia coborâseră de pe trotuar au fost loviți în plin de biciclistul inconștient care a căzut secerat de pe bicicletă și a rămas lat pe trotuar.

Imediat după impact, victimele s-au ridicat rapid de la sol și acuzau mici dureri, însă biciclistul a rămas timp de mai multe secunde chircit pe asfalt.

Presa locală susține că Poliția s-a sesizat în acest caz abia după ce a fost chemată o ambulanță care să ofere îngrijiri medicale celor implicați în accident.

Accident grav pe Transalpina!

Vremea extrem de instabilă și furtunile puternice produc ravagii în toată țara. Chiar cu câteva minute în urmă, pe Transalpina, un copac a căzut peste o mașină aflată în mers. Iar unul dintre pasageri necesită îngrijiri medicale de urgență.

Una dintre victimele accidentului de pe Transalpina a murit după ce a fost strivită de copacul căzut. Este vorba despre o femeie în vârstă de 64 de ani. De asemenea, după recunoaşterea făcută de echipaje, este vorba despre 14 autoturisme blocate din cauza arborilor căzuţi pe carosabil şi un autoturism avariat, tot din cauza arborilor.

”Din nefericire a fost declarat decesul persoanei aflate în stare de inconştienţă (sex feminim, 64 ani), cealaltă persoană (sex masculin, 63 ani) a fost asistată medical, este conştientă şi prezintă leziuni minore”, a transmis

Un copac de foarte mari dimensiuni a căzut peste o mașină aflată în mers. În vehicul se aflau patru persoane adulte, care se deplasau pe Transalpina. Totul s-a întâmplat din cauza condițiilor meteo extrem de instabile. Tot din această cauză elicopterul SUMRD nu poate să intervină, iar în momentul de față ceilalți participați la trafic execută manevre de resuscitare pentru una dintre victime, conform informațiilor transmise de ISU Alba.

„Sunt două persoane rănite, una se află în stare de inconştienţă si una semiconştientă. S-au început manevrele de resuscitare de către participanţii la trafic pentru persoana inconştientă”, a precizat sursa citată. Incidentul s-a produs în zona localității Șugag, iar circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers. De asemenea, ISU Alba a mai anunţat că secţia de pompieri Sebeş intervine pentru acordarea primului ajutor medical şi pentru degajarea arborilor de pe carosabil.

„Avem forțe care se deplasează pe DN67 C, la aproximativ 20 de kilometri de barajul Oașa, acolo un copac a căzut peste un autoturism. Forțele de intervenție trebuie să ajungă din moment în moment. Drumul este blocat de arbori și a fost nevoie să-și facă drum până la intervenție. Martorii au reușit să extragă cei doi răniți din autoturism, și la persoana inconștientă să acorde primul ajutor, începând manevrele de resuscitare.”, a precizat Alexandru Crișan, de la ISU Alba, la Antena 3 CNN.

Citește și Ei sunt Silviu și Monica, cei doi motocicliști care și-au pierdut viața în tragicul accident de lângă Mircești. Două familii îndoliate vor să se facă dreptate