Accident grav în Suceava din cauza unui câine. Trei copii au ajuns la spital

Patru persoane, între care trei copii, au fost rănite, duminică dimineaţă, pe DN 2H, în dreptul comunei sucevene Horodnic de Jos, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe un câmp după ce a încercat să evite un câine care a apărut pe şosea.

RomaniaTV.net
08 iul. 2012, 10:59
Accident grav în Suceava din cauza unui câine. Trei copii au ajuns la spital

Potrivit IJP Suceava, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, care conducea, duminică dimineaţă, un autoturism pe DN 2 H pe raza comunei Horodnic de Jos, a încercat să evite un câine care a apărut pe şosea.

Şoferul a tras de volan la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a ieşit de pe şosea, unde a lovit un pom ornamental, după care maşina s-a răsturnat pe câmp, oprindu-se pe cupolă.

În urma impactului, o persoană a fost grav rănită, iar trei au fost rănite uşor, toţi fiind transportaţi la Spitalul din Rădăuţi. Astfel, un copil în vârstă de 12 ani a fost internat cu diagnosticul „comă de gradul 3, sindrom piramidal bilateral, TCC”, o femeie în vârstă de 36 ani cu „plagă delabrantă frontală, contuzie genunchi drept, TCC”, un adolescent în vârstă de 16 ani cu „TCC hematom palpebral ochi drept, contuzie coloană cervicală minoră”, iar un alt adolescent în vârstă de 16 ani cu „plăgi contuze multiple antebraţ stâng”.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.