Accident grav în Suceava, TIR cu lemne răsturnat

Accident spectaculos în Suceava. Un tir încărcat cu buşteni s-a răsturnat într-o curbă şi a pus la pământ gardul unei case. Toată încărcătura s-a împărştiat în curte şi pe trotuar.

RomaniaTV.net
08 iun. 2016, 12:48
Accident grav în Suceava, TIR cu lemne răsturnat

Un accident s-a produs, miercuri la amiaza, in cartierul Burdujeni din municipiul Suceava. Un tir incarcat cu busteni s-a rasturnat intr-o curba, in apropiere de Primaria Burdujeni, dupa ce soferul a pierdut controlul volanului. Autotrenul s-a rasturnat pe un trotuar, la doar cativa metri de un parc, si a pus la pamant gardul unei case, toata incarcatura imprastiindu-se in curtea respectiva. Doar norocul a facut ca proprietarul casei sa fie plecat la cumparaturi.

Vezi si: Accident grav în judeţul Constanţa. Patru persoane au ajuns la spital

Omul s-a dus sa cumpere paine, iar cand s-a intors a ramas inmarmurit de ce a gasit in curtea casei. Barbatul spune ca se pregatea de nunta fiicei sale, care va avea loc saptamana viitoare si ca acum trebuie sa scoata alti bani din buzunar pentru a repara gardul pus la pamant.

Potrivit informatiata.ro, în urma accidentului soferul a fost ranit, insa nu grav si a primit ingrijiri medicale la fata locului de la cadrele SMURD. Pompierii au intervenit pentru a opri scurgerile de motorina de pe carosabil. Acestia au luat masuri suplimentare pentru ca motorina sa nu se scurga in canalizare si sa ajunga in raul Suceava.

Soferul tirului spune ca un autoturism i-a taiat calea, iar el a franat brusc si a pierdut controlul volanului. Politistii fac cercetari pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.