Accident grav în Timiş. Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat

Un accident grav s-a petrecut, vineri dimineaţă, în judeţul Timiş. Un microbuz în care se aflau pasageri s-a răsturnat în urma unui accident provocat de un şofer care a depășit neregulamentar.

27 nov. 2020, 10:40
Accident grav în Timiş. Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat

Accident grav în Timiş. Potrivit poliţiştilor, un şofer în vârstă de 59 de ani a vrut să facă o depăşire neregulamentară în localitatea Pesac, moment în care s-a ciocnit cu microbuzul condus de un tânăr în vârstă de 28 de ani. În urma impactului, microbuzul  s-a răsturnat în afara şoselei.

„La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o autosanitară SMURD, cu echipajele aferente. De asemenea, la locul intervenției s-a deplasat și o ambulanță SAJ.

În accident a fost implicat un microbuz, în care se aflau 3 persoane, care în urma impactului s-a răsturnat în afara părții carosabile și un autoturism, în care se aflau 5 persoane”, transmit reprezentanții ISU Banat, potrvit tion.ro.

Din cele opt persoane implicate, numai două au avut nevoie de îngrijiri medicale și sunt în afara oricărui pericol.

Citeşte şi Trafic blocat! Un microbuz în care se aflau 10 persoane, implicat într-un accident

Accident grav între două camioane. Un şofer a murit pe loc

Un accident cumplit a avut loc, joi dimineaţă, în judeţul Harghita. Un şofer a murit pe loc, iar altul a fost transportat la spital în stare gravă după ce două camioane s-au ciocnit.

Accident cumplit între două camioane. Totul s-a petrecut joi dimineaţă, pe DN13B Gheorgheni-Praid, in zona localitatii Joseni, din judetul Harghita. Unul dintre soferi a murit pe loc, prins in cabina transformata intr-un morman de fiare, iar celalalt a fost scos in viata de salvatorii de la ISU si transportat de urgenta la spital.

„Unul dintre soferi a suferit leziuni incompatibile cu viata, iar celalalt sofer ranit a fost extras din autovehicul, i s-a acordat primul ajutor calificat la fata locului; a fost preluat si transportat la Spitalul Municipal Gheorgheni, pentru ingrijiri medicale de specialitate”, au transmis pompierii din Harghita, potrivit szekelyhon.ro.