„ACCIDENT GRAV la Iadul Bucătarilor”. A fost nevoie de intervenţia medicilor

IADUL BUCATARILOR 10 noiembrie: Unul dintre concurenţi a avut nevoie de ajutorul ambulanţei. 

RomaniaTV.net
10 nov. 2014, 12:31
„ACCIDENT GRAV la Iadul Bucătarilor”. A fost nevoie de intervenţia medicilor

IADUL BUCATARILOR 10 noiembrie: Un accident grav îi va ține cu sufletul la gură luni seară la „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” atât pe jurați, cât și pe concurenți.

Liniștea de dinaintea unei jurizări va fi tulburată de un accident: într-un moment de neatenție, unul dintre concurenții rămași în cursă se va răni grav la un picior, astfel că intervenția medicilor va fi una mai mult decât necesară. Agitația îi va cuprinde pe toți, sunetele ambulanței vor întrerupe munca în bucătărie, iar ceilalți concurenți vor sări în ajutorul rănitului.

„Iadul Bucătarilor” aduce încă o provocare pentru cei rămaşi în concurs. Ingredientul cheie al serii este cartoful, însă concurenţii nu numai că trebuie să îl gătească, ci şi să-l culeagă. Aşa se face că în ediţia de luni, 10 noiembrie, de la 20.30, chef Dumitrescu îi trezeşte pe bucătari şi îi trimite direct în noroi.

Aceştia vor afla cum este să culegi cartofi, cu mâinile scormonind în pământ, iar echipa care va reuşi să adune prima 10 kilograme va câştiga şi avantajul probei. Odată culeşi, cartofii trebuie transformaţi în feluri de mâncare delicioase, care să uimească pretenţioasele papile gustative ale juraţilor şi să aducă învingătorilor o zi de odihnă la spa.

Şi tot luni seară la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” un nou service aduce în restaurant oameni dornici să descopere un meniu sofisticat.Printre aceştia se va număra şi frumoasa Gina Pistol.

MASTERCHEF, dezvăluiri INCREDIBILE. Un concurent spune că show-ul nu este decât un film foarte bine regizat